656926

Westin Original Swim Kalender

Adventskalender med 24stk westin swim

Varenr: 266776
2 299,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Westin Original Swim Calendar. Den ultimate kolleksjonen av den verdenskjente Westin swim, håndplukket 24stk av fiskeekspertene i westin teamet. I denne kalenderen er det 24 fiskefangende swims, med mange farger du kun får i denne kalenderen. Dette er en must have for enhver seriøs predatorfisker, med et nytt fantastisk bait hver dag som setter et smil om munnen til den heldige.  

 

  • Baits for abbor, gjedde og gjørs
  • 24 stk. premium Westin Swim

Ideell for allround predatorfiskeren uansett om du fisker gjedde, abbor eller gjørs med denne ultimate kalenderen.

 

Skitt fiske og god fiskejul fra Westin

 

Julekalendere og adventskalendere er den perfekte nedtellingen til julaften

En julekalender eller adventskalender som mange kaller det, er en perfekt og unik måte å telle ned til den store gavedagen. Spesielt for de av oss som forventer at det ligger store mengder nyttig sportsfiskeutstyr under juletreet. Kjøp kalender nå og vær sikker på å ha adventskalenderen på plass til nedtellingen starter.

 

Disse julekalenderene lar deg slippe unna julekalendere med dårlige sjokolader og enkle plastleker som ingen bruker. Fyll på med nyttig og kjekt fiskeutstyr som passer enhver sportsfisker. Perfekt for kropp og sjel - nyttig å ha med ut på neste fisketur.

 

Gi alle sportsfiskere en meningsfull førjulstid med en ekte adventskalender som lader opp til høytidens festmåltider og kanskje kan fjerne litt av førjultidens stress. Tenk så moro å starte dagen med en gave som passer perfekt.

 

24 overraskelser til en nær og kjær som fortjener det, eller som en liten opptur for deg selv hver dag - valget er ditt.

 

Hos oss finner du julekalendere som treffer i hjertet på sportsfiskere, uansett alder og kjønn. Det er bare å velge om det skal være til predatorfiskeren, sjøørretfiskeren eller hobbyfiskeren.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support