396650 396650 396650

Fishmadman Collie Dog Holo Alu Tube #1

Kjøp 12 fluer få gratis flueboks

Varenr: 233993
45,-
-+
5 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

FishMadMan Collie Dog Holographic Aluminium Tube fluene kommer er fluemønster som er nært knyttet til langvingede fluer, og du vil finne varianter av disse berømte lakse tubefluene i fluefiskebutikker rundt om i verden.

 

Collie Dog-flua er et gammelt skotsk fluemønster designet på slutten av 1800-tallet. Det var trolig en av de aller første, om ikke den første hårvinge-lakseflua noensinne, som ble utplassert på en lakseelv.

 

Collie Dog ble opprinnelig designet for å bli bundet på doble eller enkle kroker – I dag er de fleste Collie Dogs bundet på tube – med eller uten sølvkroppen. Siden hår fra Collie kunder (Border Collie) kan være vanskelig å få tak i, fordi handel er forbudt eller man ikke eier en Collie hund selv, vil de fleste sportsfiskere nøye seg med kvalitetshår fra geit som Kashmir-geiten.

 

Tubefluer med lang vinge som Sunray Shadow og Collie Dog er unike fluer i laksefluenes verden. Fluer med et enkelt uttrykk foretrukket på mange elver over den nordlige halvkule.

 

Disse fluene med sin bølgete vinge kan ha et hypnotisk grep på laksen. Riktig presentert vil laksen gå langt for å avskjære en flue som Sunray Shadow eller Collie Dog, ofte jage flua over elven – treffer den på en spektakulær måte mye på den måten de angriper en wobbler, skje eller spinner – Under fiske hold øye med flua og ta den helt inn i bredden...dette er en flue som laksen vil holde seg med hele veien – og den kan treffe den i siste sekund.

 

Store rørfluer forbindes ofte med laksefiske i heksestunden … men de kan brukes i alle slags fiskesituasjoner.

 

Når man fisker nærme overflaten med langvingede fluer, ser fiskerne ofte at laksen reagerer på flua ved å sprute eller våkne, noe som kan være ganske nyttig – når man faktisk vil finne ut om bassenget rommer fisk eller ikke. Fluer som disse heter også: løftere eller reaksjonsfluer.

 

NB - Disse tubefluene kommer uten krok, selv om bildene viser bilde med.

 

Detaljer om de ulike størrelsene av FishMadMan Collie Dog

Collie Dog Holographic Alu. tube #1/2

Dette er den lille versjonen av Collie Dog Holographic-serien – Størrelsen tilsvarer en # 6 – 4 flue. Collie Dog-fluemønsteret er sannsynligvis det eldste kjente hårvingemønsteret – og til i dag et av de mest brukte elvemønstrene. Vi gjør dette mønsteret på aluminiumsrør – det fungerer perfekt på alle elver vi kjenner.

Dette er en 50 – 55 millimeter flue...eller liten versjon – Slangen er 13 millimeter lang (# 1/2) – Aluminiumsslangen er forlenget med et stykke myk slange...En såkalt krokstøtte; Dette fleksible røret lar deg plassere kroken du ønsker – Krokstøtten vil også ta større kroker enn de vi foreslår.

 

Collie Dog Holographic Alu. tube # 1

Dette er den mellomstore versjonen av Collie Dog Holographic-serien – Størrelsen tilsvarer en # 1 – 2 flue. Collie Dog-fluemønsteret er sannsynligvis det eldste kjente hårvingemønsteret – og til i dag et av de mest brukte elvemønstrene. Vi gjør dette mønsteret på aluminiumsrør – det fungerer perfekt på alle elver vi kjenner.

Dette er en 60 – 70 millimeter flue… eller middels versjon – Slangen er 25 millimeter lang (# 1) – Aluminiumsslangen er forlenget med et stykke myk slange...En såkalt krokstøtte; Dette fleksible røret lar deg plassere kroken du ønsker – Krokstøtten vil også ta større kroker enn de vi foreslår.

 

Collie Dog Holografisk Alu. rør # 1.5

Dette er den store versjonen av Collie Dog Holographic-serien – Størrelsen tilsvarer en # 1/0 – 1 flue. Collie Dog-fluemønsteret er sannsynligvis det eldste kjente hårvingemønsteret – og til i dag et av de mest brukte elvemønstrene. Vi gjør dette mønsteret på aluminiumsrør – det fungerer perfekt på alle elver vi kjenner.

Dette er en 70 – 75 millimeter flue... eller stor versjon – Slangen er 38 millimeter lang (# 1,5) – Aluminiumsslangen er forlenget med et stykke myk slange...En såkalt krokstøtte; Dette fleksible røret lar deg plassere kroken du ønsker – Krokstøtten vil også ta større kroker enn de vi foreslår.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support