116818

Tube Bomber Orange - Medium

Kjøp 12 fluer få gratis flueboks

Varenr: 131353
49,-
-+
19 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Fluer fra Fishmadman er fluer for fiske i overflaten for laks og sjøøret. I motsetning til andre store tørrfluer så er disse bundet på plastrør, noe som gir lette tørrfluer uten bryte-stang effekt.
 
Tradisjonelle tørrfluer for laks er ofte bundit på 2X streamer kroker eller andre lange (håndtak kroker) - og fisken kan lett vri seg av disse krokene. På Tube-tørrfluene kan du selv velge hvilken krok du vil bruke.
 
Tørrfluefiske med store fluer er en kastersport som setter utstyret ditt på prøvelser - så alle fluene fra Fishmadman er gjort af de fineste materialer. Markedets beste krokstyringstube sikrer at kroken sitter perfekt gjennom hele sesongen. Superhackle fra USA og hår fra White tail deer gi god flytevne. Vinger og horn er laget av utvalgte hår, og alt er sikret med lynlim.
 
Vil du vite mer om disse store insektene anbefaler vi et besøk til siden www.fishmadman.com - hvor du også kan finne råd og tips for fiske med tørrflue.
 
Tube Bomber
På 1960-tallet ble Bomberfluen lagd som en flue for våtfiske i Miramichi River i New Brunswick/Canada. Etter dette er fluen blitt utviklet og kjent som en tørrflue, og i dag en den kanskje en av de mest brukte laksetørrfluene i Canada - der 70% av all laks blir tatt på tørrflue.
 
Her er den berømte Tube Bomber i Fishmadman sin versjon, med svært liten vekt og en super evne til å flyte. Som sin fetter Monster Tube Caddis har vi satt opp anbefalte krokmodeller og størrelser.
 
Mindre Tube Bomber
De mindre versjonene er også egnet gjennom sommeren, men de kan være vanskelig å se ut på en stor elv som strømmer stri eller fylt med skum. De minste Tube Bombers er spesielt bra når elva blir lav. Mange ganger vil det være den eneste flue du ka ta laksen på.
 
Mindre Tube Bombers fiskes best med: Owner ST-36BC #14-16 eller KAMASAN B990 Salmon Tube Fly treble kroker #14
 
Av enkelkrog anbefales: KAMASAN B980 Specimen Eyed #4
For de minste Tube Bombers anbefaler vi:Owner ST-36BC #16 og single krok: KAMASAN B980 Eyed Specimen #4
 
Større Tube Bomber
Store Tube Bombere er gode gjennom hele sommeren, og du må holde et tett øye på fluen for laksen kan følge den i lang tid. Når dette skjer kan det være lurt å bytte til en mindre versjon i samme farge.
 
De store Tube Bomberne fisker best med: Owner ST-36BC #14 eller KAMASAN B990 Salmon Tube Fly treble kroker #12-14. Hvis du fisker med enkeltkrok anbefales: Owner 50355 Chinu Tube fly krok #1/0.
 
Aqua Blue Tube Bomber
En favoritt ved flere canadiske elver, men den har også gitt store fangster ved noen av de store elvene i Finnmark. En 12 kg. laks er det største fra 2010 sesongen.
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support