328767

Bomber Long A 12cm 13g B15A-469

Effektiv wobbler med naturtro gange

Varenr: 211529
110,-Kampanjepris
129,-Ordinær pris
-+
6 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Bomber Long A er en legendarisk slank og effektiv wobbler som er godt kjent innen trollingmiljøet som en sikker wobbler. Gjennom mange år er dette blitt en favoritt for både sjøørretfiskere langs kysten, predatorfiskere i sjøene, lidenskapelige trollingfiskere som fisker i konkurranser og laksefiskere i elvene.

 

 • Legendarisk wobbler
 • Meget lokkende gange
 • Uberegnelige spinn-stopp bevegelser
 • Til trollingfiske, haspelfiske, spinnfiske og kystfiske
 • Fungerer fra land, båt, kano, langs kysten, langs elven og i fjellvann
 • Kommer med skarpe treblekroker

 

Bomber Long A er en lang og slank imitasjon av ørekyte som effektivt lokker til hugg, med bevegelser som blir lagt merke til av større fisker og ikke minst store drømmefisker.

 

Bomber Long A er en overlegen og fangstsikker wobbler som er meget effektiv til sjøørret, innlandsørret, mjøsørret, laks, gjedde, gjørs, røye, storsei, grove aborrer og mange fler arter. Et soleklart førstevalg for mange som skal dorge langs kystens holmer og skjær, men også i dypere vannlag i fjordene og innsjøer med stor fisk.

 

Når du bedriver trollingfiske eller sveiver inn mot land i jevn hastighet har den en naturtro lokkende bevegelse som en ørekyte. Forsøk gjerne på noen innsveivnings-stopp underveis, da vil den gjøre noen uberegnelige bevegelser til siden og oppføre seg skadet for større fisker som anser den som et lett bytte.

 

Gjennom mange år har denne wobbleren vist at den leverer. Dette har gitt den en status som en av de best kjente wobblermerker i verden. Bombers raske og vrikkende gange gjør at denne wobbleren fisker godt både i hurtig og sakte fart. Bomber Long A wobbleren har innebygde skranglekuler som lager en triggende raslelyd som lokker til hugg, samt at wobbleren er laget i plast.

 

Tips. Dersom du driver med trollingfiske er det mange gode tilbakemeldinger på at huggene kommer raskest når hastigheten på båten er akkurat i den farten der stangtuppen vibrerer som aller mest.

 

Bomber - en av de mest effektive og kjente wobblerene innen trollingmiljøet

De mange fargemønstre betyr at Bomber Long A alltid har en farge som passer perfekt for din fiskedag, uansett vær, vind, lysforhold og temperatur i vannet. Bombers kjapt vrikkende gange fungerer både i hurtig og sakte fart. Wobbleren har innebygde skranglekuler som lager en triggende lyd, samt at wobbleren er laget i plast.

 

Bomber er en god og effektiv wobbler, og en ting er sikkert. Bomber er et merke som er godt kjent innen trollingmiljøet. Bombers kjappt vrikkende gange fungerer både i hurtig og sakte fart. Vet man hvilket nivå sikene står på ved bruk av ekkolodd, eller fra tidligere tilslag, kan wobbleren godt senkes til ønsket dyp ved bruk av Dipsy Diver, blyparavaner eller trollinglodd.

 

Detaljer om Bomber Long A B15A

 • 3stk treblekroker av størrelse #4TX³
 • Svømmedybder ved kast med stang: 0,8 - 1,5m
 • Svømmedybde ved trolling: 1,5 - 2,0m

 

Detaljer om Bomber Long A B14A

 • 2stk treblekroker av størrelse #4TX³
 • Svømmedybder ved kast med stang: 0,8 - 1,5m
 • Svømmedybde ved trolling: 1,5 - 2,0m

 

 Bomber Long A modell egenskaper og størrelser

Modell Navn  Størrelse Vekt Krokstørrelse Fiskedybde (ved kast) Trollingdybde
 B15A  Long A  12 cm  13 gram  3 stk #4TX³  0,8 - 1,5m  (ca. 3 fot)  1,5-2m (ca. 6 fot)
 B14A  Long A  9 cm  9 gram  2 stk #4TX³  0,8 - 1,5m  (ca. 3 fot)  1,5-2m (ca. 6 fot)

 

Tips til mestfiskende og bestselgende favorittmønstere

Når vi får spørsmål fra kunder om hvilken de skal bruke og hvilken som er effektiv har vi egne erfaringer og tilbakemeldinger fra kunder om hvilke farger og mønstere som fungerer godt. Men ofte ender vi med å anbefale flere farger fordi det aldri er samme lys og temperaturforhold når man fisker. Dette er våre mest anbefalte farger og mønstere.

En tommelfingerregel er at det er ofte bra med lyse farger på lyse dager og mørke farger på overskyede dager eller kvelder. Er det sol vil ofte en kraftig farge eller en neonaktig farge skape mye liv rundt wobbleren.

 

 • B15A-SAL7 - Et mønster som har en hvit kroppsfarge med sort rygg, men det magiske oppstår med de sorte og rosa sirklene på siden av kroppen. Meget effektiv på sjøørret, fiskes både fra land og ved trollingfiske. Også vår mest anbefalte wobbler til sjøørreten. Dessverre ikke alltid muligå få tak i så er den på lager kjøp med en gang før det blir tomt.
  Bomber Long A B15A-SAL7
   
 • B15A-SAL11 - Et mømnster med dyp og tiltrekkende lilla kroppsfarge, med grønt hod og lokkende rosa sirkler langs kroppen. Sjøørreten tar ofte denne på solrike dager pga de rose sirklene, men også på overskyede dager da den lager en god siluette med sin mørke farge.
  Bomber Long A B15A-SAL11

   
 • B15A-SAL25 - En innertier etter mjøsørret og sjøørret i fjordene. Blå rygg, hvit buk og sorte kontrastprikker langs kroppen og et gult øye.
  Bomber Long A B15-SAL25
   
 • B15A-210 - Kalles ofte Supermann og har en metallic lakk som er blå på ryggen, rød på sidene og gull på buken. Flere tilbakemeldinger om gode sjøørret fangster både tidlig vår og sen høst, samt flere gode fangsthistorier fra lakseelvene. Også endel rapporter om storsei i Norg-Norge.
  Bomber Long A B15A-210
   
 • B15A-XSI04 - Rødt hode og hvit kropp som har mang en fjordlaks og laks fra elvene på samvittigheten. Syntes godt både i fjorden og i elven med sin lyse farge. Også rapporter om gode fangster i vinterhalvåret ute i fjordene.

   
 • B15A-FO - Denne er både en laksefavoritt og en godt kjent gjeddewobbler. Mulig det er rødfargen som tirrer til hugg.

   

 

I tillegg til disse er det ofte lurt å ha noen farge og mønstere som er direkte imitasjoner av det naturlige byttedyret til fisken du jakter på. For sjøørret, ørret og laks er dette ofte modeller som B15A-GPTBRO, B15A-XRT, B15A-XSIO og B15A-WGS.


 


 


 


 

Til gjedde er det noen ganger lurt å bruke helt ville farger som ikke ligner noe annet, som f.eks. B15A-WIGG44, B15A-447 og B15A-STH.


 


 


 

Tip til fisketeknikk fra liten båt

Er du ute i skjærgården og tøffer rundt i en liten åpen båt med påhengsmotor er et godt tips å prøve deg på propellfiske. Det vil si at wobbleren ligger bak i strømmen til propellen og har en helt villl bevegelse som hopper opp og ned, og ut til sidene helt ukontrollert. Ofte vil man da gi sjøørreten meget liten tid til å vurdere wobbleren som et bytte og den bare hugger til på et nanosekund.

 

Andre størrelser og varianter

Bomber leveres både i 9 og 12cm., og mange av Bombers originale farger er fremdeles trendsettere i bransjen. Begge variantene av Bomber får du som grunt- og dyptgående versjoner. I tillegg leveres 12 cm. i en leddet versjon. Leveres i et utall farger, både dyptgående og gruntgående. Mange har forsøkt å kopiere den, men ingen har klart det. Merk bare at det gjennom sesonger og år kan være vanskelig å skaffe enkelte farger da dette er produkter som håndmales i stor grad.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support