348634 348634
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Prey Salmon Target wobbler som flyter og kaster langt. Dette er meget gode kastewobblere ved siden av gode svømmeegenskaper i strømmende vann. Seeberg har utviklet farger som er spesielt rettet mot laksefiske.

 

Mye av inspirasjonen er hentet fra bla Prey–farge Bleeding Herring, som har vist seg å være en storfanger over flere sesonger. Det er brukt et innslag av UV (ultraviolett) i alle de nye modellene.

 

UV fanges ikke opp av menneske øyet uten å tilsette UV lys, men spesielt fettfinne–fisker som ørret, sjøørret og laks fanger opp denne ekstra attraksjonen! Dette kan være det lille ekstra som skal til for at fisken hugger!

 

Lys på disse med en UV–lampe og du vil se en glød som gjør det vanskelig å la være å gi disse et forsøk! Med vår nye Compact 8 Atlantic Salmon–braid i 0,32mm og Atlantic salmon 11’ haspel up to 50 gram, kaster man fort 30-35 meter med disse wobblerene, noe som holder i de fleste tilfeller!

 

Prey Target er wobblere med flere unike egenskaper som predatorene garantert kommer til å like! De kaster langt, de svømmer som det naturlige byttet, og har en kroppsfasong som gir god silhuett. Flere av de har også kledd seg ut i naturens egen drakt for å lure de mest mistenksomme til en matbit.

 

Den ovale splittringen i front gir stabile og naturtro svømmebevegelser selv i dorgefart opp mot 5 knop. Med raslekuler i buken blir predatorer fort bytter. Leveres i flere naturtro imitasjoner, men også skrikende fantasifarger som trigger til harde hugg. Her får du fiskeopplevelser og kasteegenskaper du aldri har opplevd med wobblere tidligere!

 

Prey Salmon Target 6cm – 8g

Er synkende og dykker ned til 0,9–1,2 meter ved direkte innsveiving, men vil også fiske dypere, alt etter hvor lenge den får synke. Et festmåltid for ørret, røye, abbor, sjøørret og smålaks!

 

Prey Salmon Target 8,5cm – 12g

Er suspending, altså vektløs i vann. Den dykker ned til 0,9–1,2meter ved direkte innsveiving og blir stående på den dybden hvor sveivingen stoppes. Denne tolererer hardt strømmende vann meget godt, noe som gjør den optimal som kastewobbler etter sjøørret og laks i elva!

 

Prey Salmon Target 11cm – 15g

Er suspending, altså vektløs i vann. Den dykker ned til 0,9–1,2 meter ved direkte innsveiving og blir stående på den dybden hvor sveivingen stoppes. Denne tolererer hardt strømmende vann og dorgehastighet opp mot 5 knop. Innsjøørret, sjøørret, laks og alle andre predatorer bør passe seg for dette byttet!

 

Farger

 • 002 Goldfish
 • 01 UV Gold Digger
 • 02 UV Greenlander
 • 04 UV Pink Tail
 • 05 Glow Tail
 • 06 UV Yellow Tail
 • 07 UV Orange Tail
 • 08 Gold Tail
 • 09 UV Red Tail
 • 314B Bleeding Herring
 • 615 Green Tiger

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support