Det dem gjør i Drytech har lange tradisjoner. 10.000 år faktisk, helt siden våre forfedre fulgte smeltevannet etter siste istid, og endte opp i de arktiske områdene senere kjent som Nord-Norge. Sommersola som aldri går ned ga dem tilgang til saktevoksende og svært energirik mat. Her etablerte de noen av Nord-Europas største bosettinger, midt i naturens frodige matfat. Kunnskap om tørking og preservering av kjøtt, fisk, bær og grønnsaker gjorde våre forfedre i stand til å overleve den strenge arktiske vinteren.
Med lett og energirik mat kunne de reise langt og utforske nye landområder.
I det samme alpine landskapet utfolder vi oss den dag i dag. Akkurat som våre forfedre. Kunsten å preservere mat er fortsatt like viktig. Noen gang livsviktig. Vi er avhengig av lett og energirik mat for å mestre utendørslivet i et tøft arktisk klima.
Om vi driver med sport, fjellvandring eller hardt arbeid i skiftende vær, bærer vi maten og historien med stolthet. Vi gir næring til utforskertrangen i det nordnorske blodet.