399761 399761 399761

Abel Vaya #7/8

Fluesnelle klassikeren er kommet tilbake

Varenr: 235024
6 999,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse
Abel Vaya har navnet sitt fra det spanke ordet vaya og betyr "gå". Som i gå utenfor, gå ut for å utforske, gå ut for å fiske! Abel fluefiskesnellene er laget av ivrige sportsfiskere i Colorado. Med dette viser Abel at VAYA-serien har et helt nytt teknisk utseende og kombinerer dette med enestående ytelse for den aktive sportsfiskeren.
 
 
  • Topp kvalitet
  • Enestående design
  • Lav vekt
 
 
Designet med den delvis gjennomfresede sidene gir fiskeren en unik kombinasjon av minimert lav vekt, utrolig stivhet i fluesnellen og nok overflate til å fremheve Abels håndanodiserte overflater. Snellerammens innside har også CNC-fresede fluemønstre som er relevante for hver størrelse på snellene.
 
 
Abel Vaya er en virkelig god kombinasjon mellom estetikk og funksjon. Abel Vaya er den nye `go-to`-snellen for alt fra ferskvann til lett saltvannsfiske.

Senterspolen på Abel Vaya er en storspole som også kalles large-arbor som er konstruert for å redusere lineminnet på fluesnøret og for å øke hastigheten på innsveivningen.
 
 
Vaya har en tydelig presisjonsbalansert, design med dobbelt sperrefunksjon som eliminerer behovet for motvekt.
 
 
Spolens behagelige mekaniske klikk ved innsveivning, kan bare matches av den tydelig hørbare knarrlyden på bremsen ved utras fra drømmefisken. Får du gåsehud av lyden en fluefiskesnelle lager når fisken kjører, vil denne treffe deg midt i hjertet. Virkelig en premium fluesnelle!
 
 
Bremsesystemet i karbon og rustfritt stål har flere bremseskiver som gir kraftig motstand, samtidig som det gir mange muligheter for å stille inn bremsen så følsomt du bare vil.


  
  • Delvis gjennomfreset ramme for den perfekte balansen mellom vekt og visuell design
  • Fresede silhuetter av fluemønster på innsiden som matcher størrelsen på snellen.
  • 5 skivebremser i karbon og rustfritt stål
  • Large-arbor for raskere innsveiving og redusert snøreminne.
  • Hurtigutskiftende spole med O-ringutløser.
  • Laget i USA
  •  

    Fakta om de ulike snellestørrelsene

    Størrelse
    (Size)

    Vekt
    (Weight)

    Spole diameter
    (Spool diameter)
    Senter diameter
    (Arbor diameter)
    Spolebredde
    (Spool width)
    Kapasitets eksempel
    (Capacity Example)
    #4/5

    146 gram
    (5,15 oz)

    8,54 cm
    (3,36")
    5,11 cm
    (2,01")
    1,97 cm
    (0,976")
    #4 + 92m 20 lbs / #5 + 78m 20 lbs 

    #5/6

    155 gram
    (5,45 oz)
    9,20 cm
    (3,62")

    5,77 cm
    (2,27")

    1,97 cm
    (0,976")
    #5 + 92m 20 lbs / #6 + 73m 20 lbs
    #7/8 159 gram
    (5,60 oz)
    9,386 cm
    (3,88)
    6,15 cm
    (2,42")
    1,97 cm
    (0,976")
    #7 + 137m 20 lbs / #8 + 114m 20 lbs

     

     

    Abel er amerikansk, men hva betyr det?

    Abel produserer 100% av produktene sine i USA etter eget valg. Ingen unntak. Den enkle grunnen er kvalitet. Hos Abel lager de hvert produkt fra begynnelse til slutt i egne lokaler.

     

    Produktene er produsert kun med ved å benytte de beste kvalitetene på aluminium, rustfritt stål og de andre eksklusive materialene på høypresisjons CNC-maskiner (Computer Numerical Control) som man også bruker til å produsere utstyr innen romfart og medisin. Abel har de høyeste kvalitetskravene i bransjen, noe som resulterer i produkter som varer livet ut.

     

    Differensiert av kvalitet

    For å produsere sine høykvalitetsprodukter, produserer Abel 100% av delene sine internt. De bruker avanserte, egenutviklede bearbeidingsprosesser og etterbehandlingsmetoder.

     

    Hele produksjonslinjen, fra begynnelsen av et nytt produkt, til design, prototyping, testing og helt til det endelige produktet, skjer i Abel sitt eget FoU-laboratorium. Denne forpliktelsen til høy kvalitet sørger for at Abel har et konkurransedyktig fortrinn over konkurrentene.

     

    Amerikansk, Premium, Performance

    Abel er en premium, amerikansk produsent av fiskeutstyr. Etablert i 1980, og har det rundt 50 ansatte over hele verden. Det har hovedkontor i Montrose, Colorado. Der har de sitt produksjonsanlegg for høykvalitets presisjon fabrikk, samt forsknings- og utviklingslaboratorium.

     

    Abels produkter oppfyller de høyeste standardene innen kvalitet, design og produksjon, og selskapet investerer mye i forskning og utvikling for å fortsette å forbedre design og teknologi. Abel har skrevet seg inn i historien ved å lage utstyr til verdens fremste guider og fiskelodger, og har vunnet flere IGFA verdensrekorder og bransjedesignpriser enn noen annen produsent av fluefiskeutstyr i verden.

     

    Inspirert av fjellene

    Fjellene har påvirket Abel sin uavhengighet og utviklingen av selskapet. Fjellene har også skapt et svært mangfoldig, men likevel veldig samarbeidsvillig område. 

     

    Fabrikken ligger rett ved de velkjente Rocky Mountains, og Abel er stolte av å produsere produktene sine i Colorado sin vestre del. Fjell er uunngåelig i Colorado og for en fiskeutstyrsprodusent som Abel, gir Rocky Mountains den perfekte lekeplassen for å inspirere til innovasjon og ingeniørkunst for fluefiskeentusiaster som Abel.

     

    Bevaring av naturen

    For Abel har en hjørnestein i selskapet alltid vært å gi tilbake til verdige formål, spesielt til restaurering av elver og bevaring av dyrelivet. I sin 30-årige historie har de donert 10% av hvert salg av sine fluesneller til beskyttelse av elver og bevaring av dyrelivet, noe som har blitt til over 2.310.000 dollar i støtte.

     

    Abel har historisk sett også laget en rekke sneller til fordel for bevaring av naturen og andre gode formål.

     

    Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Tilbehør
    Alternativer
    Support