673644

Xstream Sonar Polaroid Red Mirror/Amber

Polariserte solbriller for sportsfsikere

Varenr: 270954
399,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Xstream Sonar Polaroid Red Mirror/Amber er en solbrille som passer perfekt til bruk når du nærmer deg den perfekte drømmefisken under varierte lysforhold. Sportsfiskere trenger ofte solbriller som ikke bare beskytter øynene, men også forbedrer synet ditt.

 

Xstream Solbriller, med sine førsteklasses polariserte linser, har lenge vært det foretrukne valget blant fluefiskere i Norge og hele Norden. Spesielt modellen "Xstream Sonar Polaroid Red Mirror/Amber" skiller seg ut med sin høye optiske kvalitet og spesialiserte funksjoner for fiskeentusiaster.

 

Disse solbrillene er designet med en form som omslutter ansiktet, noe som sikrer en passform som tetter mot lysinntrenging til det minimale. Polariseringen eliminerer vannoverflatens reflekser, og gir klar sikt for å enkelt spotte fisk eller følge agnets bevegelser. Med valgmuligheter mellom grå, gule, eller ravfargede linser, tilbyr Xstream en visuell opplevelse som er skreddersydd for ethvert vær og vannmiljø.

 

Xstream Sonar Polaroid Red Mirror/Amber-modellen passer perfekt til fluefiskere. Slike solbriller gir fiskeren en unik fordel, og sikrer at ingen detalj unngår blikket, uansett hvor finjustert eller flyktig den kan være. For fluefiskeren som krever høy ytelse, er Xstream Solbriller mer enn et tilbehør – de er et essensielt verktøy for å mestre kunsten ved vannkanten.

 

Amber linsefarge

  • Kontrastforbedring: Amberfargede linser er kjent for å forbedre kontrasten og dybdeoppfatningen. De gjør det lettere å skille ut detaljer og bevegelser i vannet, som kan være avgjørende for å spotte fisk.
  • Lysfiltrering: Disse linsene filtrerer ut blått lys, noe som kan redusere gjenskinn og forbedre fokus. Ved å blokkere tåke og dis, gir de klarere sikt under forskjellige lysforhold.
  • Allsidighet: Amberfargede linser fungerer godt under varierte lysforhold, fra overskyet til solrikt vær, noe som gjør dem ideelle for lange dager utendørs hvor lysforholdene kan endre seg raskt.
  • Økt synlighet under vann: De er også effektive for å se ned gjennom vannoverflaten ved å redusere refleksjonene fra vannet, noe som gjør det enklere å observere fisk og undervannsstrukturer.
  • Øyekomfort: Amberfargede linser kan redusere øyestamme ved å gi en varm fargetone som er behagelig for øynene, noe som er spesielt viktig når man stirrer på vann i lengre perioder.
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support