385810 385810 385810 385810

Work Sharp WSKTS MK.2

Kniv & verktøysliper

Varenr: 230398
1 998,-
0 stk på nettlager.
  • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Work Sharp Kniv- & Verktøysliperen WSKTS MK 2 gir nye og forbedrede funksjoner for å gjøre slipingen enda raskere, enklere og mer repeterbar. WSKTS MK 2 Sliper alle knivene du eier ved hjelp av fleksible slipebånd og en redesignet  vinkel «guide». Det sliper jaktkniver, lommekniver og kjøkken kniver, selv taggete kniver, saks, og mange andre «egg» verktøy.

 

  • Rask sliping
  • Kompakt størrelse
  • Lett å bruke
  • To motorhastigheter
  • Oppgradert elektrisk knivsliper

 

Testet til terningkast 6 i bladet Jeger

  • Sitat fra testen: "Setter raskt opp kniver. Gir skarpt resultat. Enklere skifte mellom ulike grader" + "Work Sharp MK 2 er en oppgradert versjon av den genialte båndsliperen Work Sharp WSKTS. Du finner sikkert en knivsliper som kvesser kniven din en nanometer skarpere, men ingen som gjør det like raskt".

 

Den nydesignede vinkelmalen  øker presisjonen og repeterbarheten for å få riktig  «eggvinkel» hver gang. Bytt raskt fra 25° vinkel til jaktkniven  til 20° på kjøkkenkniven i en «guide». En annen forbedring er støtte for kniven som støtter kniven helt til spissen og gjør slipingen enklere.

 

Fagfolk bruker fleksible slipebånd for å sette en knivskarp «egg» på knivene sine, nå kan du ha samme teknologi i hjemmet ditt eller garasjen. Dette verktøyet er designet, kalibrert og kvalitets sjekket i Ashland Oregon og leveres med en 3 års garanti. Inneholder en detaljert hurtigstartveiledning og brukerhåndbok.

 

Mk.2 Kniv- og verktøysliper er en forbedring av den originale Work Sharp Kniv-og Verktøysliper (WSKTS), som var den første knivsliper designet for å slipe alle typer kniver.  Bygget på den suksessen gir den nye MK2 enda større fordeler. Ved hjelp av 1/2" x 12"  fleksible slipebånd i grov, medium og fin korning (P80, P220, 6000) er sliperen egnet til å skjerpe ikke bare rette kniver, men også buede kniver, tantoblader, filetkniver, taggete kniver, bukåpnere og nesten alle andre former for knivblad.

 

Mk.2 Kniv- og verktøysliper gir en forbedret presisjonsslipings «guide» for å sikre at du får riktig vinkel hver gang. Veksle raskt mellom   25° vinkelen for jakt- og lommekniver og 20° vinkelen for tynnere blader og kjøkkenkniver.  Den nye «vinkelguiden» har ripebestandig skinn fôr for å beskytte knivbladet. Den nye anlegget for å støtte bladet under hele prosessen, noe som.

 

Ny tohastighetsmotor  gir lav hastighet for mer kontroll når du skjerper en kniv, men gir likevel all kraften du trenger for tyngre sliping og sliping på verktøy som gressklipperblader, økser og andre vanlige plen- og hageverktøy. Hastighetskontroll er ergonomisk plassert innen rekkevidde for å gjøre hastighetsjusteringer raskt og enkelt når du sliper.

 

Denne kombinasjonen av hastighetskontroll, presisjonsføring og fleksible slipebånd lar deg slipe knivene til «barberblad kvasse» resultater med enkelt, raskt og nøyaktig. Dette er den raskeste og enkleste måten å få knivene så skarpe som du trenger dem til å være. Du trenger ikke lenger å tolerere sløve kniver og tidkrevende slipemetoder!

 

Profesjonelle knivprodusenter bruker fleksible slipebånd for å sette en sylskarp «egg» på bladene sine, og nå kan du ha samme teknologi hjemme for å bruke når knivene dine blir sløve.  Du har kanskje allerede andre slipemetoder, men aldri før har en knivsliper vært i stand til raskt og enkelt å skjerpe så bredt spektere av kniver til slike ekstremt skarpe resultater.

 

Work Sharp Knife & Tool Sharpener Mk.2 leveres med en 3 års garanti.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support