137380 137380 137380 137380 137380 137380 137380 137380 137380 137380 137380 137380

Work Sharp Guided Field Sharpener

Kompakt sliper for en total slipeløsning

Varenr: 155857
299,-Kampanjepris
529,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Work Sharp Guided Field Sharpener er en liten, lett og kompakt feltbryne og knivsliper med vinkelguider som tilbyr en total slipeløsning både ute på jakt, til feltkjøkkenet eller hjemme på kjøkkenet.

 

Work Sharp feltsliper med guider er den komplette knivsliper som er like bra i tursekken, i feltet, hjemme i verktøykassen, fiskeskrinet, i båten eller andre steder du trenger skarp redskap.

 

Dette er den første 5-stegs sliperen med guider i slipeløsningen for friluftsmennesker og profesjonelle som trenger en komplett, robust, allsidig og ikke minst kompakt slipeløsning.

 

Work Sharp GFS feltsliperen har 5 stadier av sliping og honing, hver med en innebygd guid for konsis skrå slipekant på tvers av hele bladet.

 

Slipeguidene er spesialbygd for jaktkniver, lommekniver og fileetkniver, noe som gjør arbeidet lett når du skal slipe flate, buede og taggete knivblader, i tillegg til turkniver, økser og macheter.

 

  • 2 diamant plater, en grov for å forme og reparere skader og en fin for sliping.
  • 2 kermaiske slipestenger - en 3-posisjons stang som har grov, finkornet og fiskekrokbryne-side. pluss en mindre diameter for saktaggete kjøkkenkniver.
  • 1 lærstropp for superskarp finish på dine knivblad

 

Testet til "Terningkast 6" i bladet Jakt & Fiske

Sitat fra testen: "Et columbiegg av et bryne! Så mange forskjellige valg av slipegrad og funksjoner at det er smått utrolig . Har faste guider for vinkler og er svært enkel i bruk, men se for øvrig instruksjonsvideo, så du får med alt. Gode slipeflater og godt grep. Gir mege god effekt på kvinene. Veier overaskende lite i forhold tilk alle mukighetene. Soleklar testvinner!"

 

Testvinner i Villmarksliv oktober 2022

Sitat fra testen: "Bredt bruksområde, slette og serraterte knivblader, økser, sakser, fiskekroker og en rekke eggverktøy. Tre års garantio. Reservedeler er tilgjengelig. God bruksanvisning på engelsk. Hull for festesnor." + " Blir testvinner ut fra allsidigheten, den kompakte designen og at den produserer meget skarpe egger".

Les hele testen her (Bildet av testen åpnes i ny fane)

 

Omtaler av den beste og mest erfarne knivmakeren

Den legendariske knivmakeren Ken Onion sa som Worksharp feltknivsliper "Jeg er imponert over de smarte detaljene - som magnetplaten, vinkelguidene, runde keramikkstenger og stroppen. En virkelig alt-i-ett sliper man lett kan ha med seg. Det er uten tvil den beste manuelle sliperen jeg noensinne har brukt. Jeg liker spesiellt godt allsidigheten ved sliperen. Jeg har brukt den på flate knivblader og buede knivblader samt fiskekroker. Denne har noe for en hver bruk til tross for sin kompakte størrelse."

 

Sliper flere typer blad

  • Standard kniver
  • Seraterte/taggete kniver
  • Fiskekroker
  • Sakser
  • Økser
  • Hageredskap

 

Worksharp Feltsliperen er produsert og kvalitetssikret i Asland i Oregon (USA) og kommer med en begrenset livstidsgaranti.

 

Inkludert i pakken er brukermanual.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support