143330 143330

Woolpower Shoe Liner Sort 40/44

Lave sokker i Merinoull

Varenr: 157585
129,-
Ubekreftet 01.09.2024
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Woolpower Shoe Liner  er tynne og glattstrikkede korte sokker med elastan for optimal passform. Integrert tåsøm. Logo og størrelse er innstrikket i sokkene.

 

Linersokker er smarte for å bruke som dobbelt sokk for å måtvirke gnagsår dersom du er utsatt for dette.

 

Materialer

  • 60% Merinoull
  • 35% Polyamid
  • 5% Elastan

 

Vaskeinstruksjoner

60 grader. Kan tørketromles.

 

Om Woolpower LTE

Woolpower LITE er Wollpower sitt tynneste materiale. Det er en tettere strikket trikot i 1:1 ribb, som gjør at den ikke isolerer på samme måte som ders Ullfrotté originalmateriale, det gir igjen et materiale som er kjøligere selv om LITE-materialet inneholder mer ull.

 

Woolpower LITE fungerer best direkte mot kroppen som undertrøye, selv når det er litt varmere ute, hjelper ullen med å kjøle kroppen ned.

 

Takket være ullens antibakterielle evne lukter ikke undertøyet vondt etter bruk.

 

Plaggene er produsert i Östersund, Jämtland.

 

Sydamene som sydde plagget ditt fra start til slutt syr inn navneskiltet sitt.

 

Mulesingfri ull fra Uruguay og den argentinske delen av Patagonia.


 

Hvordan ta vare på dine Woolpower klesplagg av ull?

Woolpower produserer klær med høy slitestyrke og lang levetid slik at du kan bruke plagget år etter år. Men for å være sikker på at den virkelig varer lenge, må du ta vare på plaggene dine.

 

Ull er selvrensende

Ullfiberens evne til å absorbere og nøytralisere vond lukt er langt overlegen andre tekstilmaterialer. Ull er lettstelt, selvrensende og lukter ikke vondt. Keratin som finnes i ullen bryter naturlig ned stinkende bakterier fra huden.

 

Kjernen i ullfiberen består av to forskjellige celletyper som absorberer forskjellige mengder fuktighet, noe som får den ene til å svelle mer enn den andre. Dette betyr at de er i konstant friksjonsbevegelse mot hverandre. Denne egenskapen skaper en mekanisk, selvrensende effekt.

 

Vask sjeldnere

Det som slites mest på en klesplagg er å vaske dem. Det fantastiske med ull er at den er selvrensende og ikke trenger å vaskes så ofte. Beskytt derfor miljøet og stå over noen vask. En enkel lufting kan være nok.

 

Noen ganger må du tross alt vaske Woolpower-plagget ditt. Når du vasker klær av ull, er det greit å bruke et vaskemiddel til ulltøy, for eksempel Woolcare eller andre vaskemidler beregnet for ullplagg.

 

Dette gir en skånsom vask som inneholder det naturlige ullfettet lanolin, som bidrar til å bevare ullens egenskaper. Et ekstra tips er å vaske plaggene på vrangen for å forlenge levetiden ytterligere og husk å ikke bruke tøymykner da denne mykneren ikke skal brukes da Woolpower-plagg er myke og behagelige i seg selv.

 

Rengjør skuffen for vaskemiddel før du legger i vaskemiddel for ull.

 

Krymper ikke

Klærne krymper ikke nevneverdig, men trekker seg litt sammen. De er elastiske og former seg etter kroppen på en behagelig måte etter at du tar dem på. Desto mer bevegelse det er i vaskemaskinen desto mer trekker materialene seg samemn og dette er grunnen til at du alltid skal vaske ullplaggene på maskinens ullprogram.

 

Fiks og reparer

Woolpower sin unike strikketeknologi gjør at plaggene binder mye luft og dermed varmer ekstra godt. Ullen er løst strikket og har fine frottéløkker på innsiden.

 

Dette gjør at klærne lett nupper seg, men det er ingenting som påvirker funksjonen. Er det derimot gå en maske eller bli hull i skjorta, er det greit å stoppe dette hullet så raskt som mulig.

 

Om Woolpower sin filosofi

Svensk produksjon med fokus på høy kvalitet er grunnlaget for hele Woolpowers forretningskonsept. Woolpower har oppsummert det i setningen Responsibly Made in Sweden, og det er akkurat det et Woolpower-produkt er – ansvarlig produsert i Sverige.

 

Det handler om ansvar på flere nivåer. Ansvaret for Woolpower handler om:

  • Å sette personen bak klærne i sentrum hvor rettferdig ansettelse er en selvfølge
  • Å produsere et produkt med høy slitestyrke og lang levetid for å påvirke miljøet minst mulig
  • Å ha god kontroll over forsyningskjeden sin.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support