91066 91066 91066 91066 91066

Woolpower Full Zip Jacket 400 Black M

Jakke m/glidelås 400g/m2 fra Ullfrottè

Varenr: 119925
1 449,-
-+
5 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Woolpower Full Zip Jacket 400 er en ulljakke m/glidelås 400g/m2 fra Ullfrottè. Ulljakken har en forsterket polokrage og lang glidelås. Mansjetter med tommelgrep. Forlenget rygg for å forhindre glipper. Innstrikket Woolpower-logo i nakken (ikke på grønn versjon).

 

Ullfrotté Original 400 gram kan brukes under kaldere forhold eller når du ikke skal bevege deg mye. Bruk da et av våre tynnere undertøy Woolpower LITE eller Ullfrotté 200 under som er designet for å brukes nærmest kroppen. Ved å bruke Woolpower direkte mot huden kan du dra nytte av alle de gode egenskapene til merinoull.

 

Full zip jacket 400 er en strikket frottévare der ene siden er glattstrikket og andre siden består av frottéløkker. De luftige frottéløkkene i kombinasjon med ullens krusete fiber binder mye luft og har derfor svært god evne til å isolere kroppsvarme. Jo større luftlag man har rundt kroppen, desto mer varme klarer man å beholde.

 

Hold varmen med riktig bekledning. Klær hjelper deg med å beholde den varmen kroppen selv produserer. Woolpower Mid Layer 400 er et tykkere mellomlag for isolasjon hvis det er kaldt eller aktivitetsnivået er lavt.

 

Materialer

 • 70% Merinoull
 • 28% polyamid
 • 2% elastan

 

Vaskeinstruksjoner

Maks 60 grader. Kan tørketromles, men anbefales ullprogram

 

Tilgjengelige farger

 • Black (sort)
 • Pine green (grønn/brun)
 • Rust Red (mørk rød))
 • Autumn red (orange/rød)
 • Forest Green (grønn)

 

Materialer

 • 70% Merinoull
 • 28% Polyamid
 • 2% Elastan 

 

Vekt

Ca. 570g i størrelse M

 

 

Hvordan ta vare på dine Woolpower klesplagg av ull?

Woolpower produserer klær med høy slitestyrke og lang levetid slik at du kan bruke plagget år etter år. Men for å være sikker på at den virkelig varer lenge, må du ta vare på plaggene dine.

 

Ull er selvrensende

Ullfiberens evne til å absorbere og nøytralisere vond lukt er langt overlegen andre tekstilmaterialer. Ull er lettstelt, selvrensende og lukter ikke vondt. Keratin som finnes i ullen bryter naturlig ned stinkende bakterier fra huden.

 

Kjernen i ullfiberen består av to forskjellige celletyper som absorberer forskjellige mengder fuktighet, noe som får den ene til å svelle mer enn den andre. Dette betyr at de er i konstant friksjonsbevegelse mot hverandre. Denne egenskapen skaper en mekanisk, selvrensende effekt.

 

Vask sjeldnere

Det som slites mest på en klesplagg er å vaske dem. Det fantastiske med ull er at den er selvrensende og ikke trenger å vaskes så ofte. Beskytt derfor miljøet og stå over noen vask. En enkel lufting kan være nok.

 

Noen ganger må du tross alt vaske Woolpower-plagget ditt. Når du vasker klær av ull, er det greit å bruke et vaskemiddel til ulltøy, for eksempel Woolcare eller andre vaskemidler beregnet for ullplagg.

 

Dette gir en skånsom vask som inneholder det naturlige ullfettet lanolin, som bidrar til å bevare ullens egenskaper. Et ekstra tips er å vaske plaggene på vrangen for å forlenge levetiden ytterligere og husk å ikke bruke tøymykner da denne mykneren ikke skal brukes da Woolpower-plagg er myke og behagelige i seg selv.

 

Rengjør skuffen for vaskemiddel før du legger i vaskemiddel for ull.

 

Krymper ikke

Klærne krymper ikke nevneverdig, men trekker seg litt sammen. De er elastiske og former seg etter kroppen på en behagelig måte etter at du tar dem på. Desto mer bevegelse det er i vaskemaskinen desto mer trekker materialene seg samemn og dette er grunnen til at du alltid skal vaske ullplaggene på maskinens ullprogram.

 

Fiks og reparer

Woolpower sin unike strikketeknologi gjør at plaggene binder mye luft og dermed varmer ekstra godt. Ullen er løst strikket og har fine frottéløkker på innsiden.

 

Dette gjør at klærne lett nupper seg, men det er ingenting som påvirker funksjonen. Er det derimot gå en maske eller bli hull i skjorta, er det greit å stoppe dette hullet så raskt som mulig.

 

Om Woolpower sin filosofi

Svensk produksjon med fokus på høy kvalitet er grunnlaget for hele Woolpowers forretningskonsept. Woolpower har oppsummert det i setningen Responsibly Made in Sweden, og det er akkurat det et Woolpower-produkt er – ansvarlig produsert i Sverige.

 

Det handler om ansvar på flere nivåer. Ansvaret for Woolpower handler om:

 • Å sette personen bak klærne i sentrum hvor rettferdig ansettelse er en selvfølge
 • Å produsere et produkt med høy slitestyrke og lang levetid for å påvirke miljøet minst mulig
 • Å ha god kontroll over forsyningskjeden sin.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support