194211

Whiting Spey Hen Cape White

Varenr: 168676
399,-
-+
5 stk på nettlager
  • 5Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Whiting Spey Hen Cape er dagens versjon av hegre, men med bedre egenskaper i tettere fiberdensitet og tynnere stammer. Du slipper å bløtlegge fjærene før du skal binde med dem samt stammene er fleksible og tynne.
 
 
Disse nakkene er helt unike og finnes bare hos Whiting Farms. Hønsenakkene har kortere hackel med ekstremt myke fibre, i samme klare farger som hanenakkene. Perfekt som fronthackel på laksefluer og tuber, og ikke minst Pattegrisen og Vaskebjørn i mindre størrelser (krokstr 4-8).
 
 
Whiting er verdens ledende leverandør av fjær til fluebindere og leverer produkter av høy kvalitet.
 
 
Et enestående utvalg med genetiske nakker og saddler, avlet fram gjennom mange generasjoner av nøye utvalgte hønseraser. Fra Henry Hoffmans pionerarbeide på 60-tallet, via Tom Whitings overtakelse i 1989, til dagens produktlinje.
 
 
Fremdeles er det tørrfluenakkene og –saddlene Whiting er aller mest kjent for, og hvor kvaliteten er overlegen i forhold til øvrige alternativer på markedet.
 
 
De siste årene har også sett mange nye spesialfjær til andre bruksområder, blant annet American hane- og hønenakker til laks- og kystfluer, Coq de Leon og nå de nye Spey nakkene. 
 
 
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support