346441

Whiting 4B Hen Saddle Grizzly

Grizzly hønesaddel

Varenr: 217314
219,-
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Whiting 4 B's Hen Saddle er flotte hønesaddler med myke og avrundede fjær. Perfekt for våtfluer, men mulighetene er uendelige.

 

I jakten på nye og innovative produkter til fluebinding har Dr. Tom Whiting tatt den gjennomsnittlige «gårdsfuglen» og skapt en fluebindings vidunder av noen fugleegenskaper, «4B»-serien der hanene gir en smidig fjærstamme, flott for krager, streamervinger og quill/fjærkropper. Runde, fyldige fjær er utmerket for myke hackler, ben, vinger og til og med vinger for tørrfluer. Mulighetene er uendelige!

 

Whiting - Verdens ledende leverandør av fjær til fluebindere.  

Et enestående utvalg med genetiske nakker og saddler, avlet fram gjennom mange generasjoner av nøye utvalgte hønseraser. Fra Henry Hoffmans pionerarbeide på 60-tallet, via Tom Whitings overtakelse i 1989, til dagens produktlinje. Fremdeles er det tørrfluenakkene og –saddlene Whiting er aller mest kjent for, og hvor kvaliteten er overlegen i forhold til øvrige alternativer på markedet. De siste årene har også sett mange nye spesialfjær til andre bruksområder, blant annet American hane- og hønenakker til laks- og kystfluer, Coq de Leon og nå de nye Spey nakkene.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support