454426

Westin Original Perch Yellow Perch 9cm

2pk 8g

Varenr: 253167
59,-
-+
15 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Westin Original Perch. Naturtro baits i alle former og størrelser har vært populære i flere tiår, men få har noen gang kommet i nærheten av de håndlaget av Tomy's Bait. Nå er Westin glade for å kunngjøre at de har inngått samarbeid med Tomy for å gjøre hans originale Perch bait design tilgjengelig globalt. Et livs fascinasjon for fisk har gitt Tomy en uovertruffen forståelse av oppførselen deres. Fra å holde fisk i akvarier, til dykking med villfisk, til å fiske etter dem, ble Tomy besatt av å utvikle kunstig agn som bedre etterlignet den naturlige maten til predatorer.

 

  • Et av de mest realistiske agnfiskmønstrene som noen gang er produsert
  • Ultrarealistisk abborprofildesign og malingsfinish
  • Håndmalte detaljerte øyne og farger
  • Oppovervendt hale skaper en unik fisketiltrekkende svømmeaksjon, selv ved lave hastigheter
  • Det beste agnet for mange topp predatorfiskere, nå tilgjengelig for alle

 

7cm/4g: 2 stk
9cm/8g: 2 stk
12cm/19g: 2 stk
15cm/34g: 1 stk
18cm/61g: 1 stk

Tomy's Original Perch ble først laget i 2015 og er kanskje hans mest kjente bait. Utviklet for å etterligne en liten abbor, som på de fleste arenaer er en viktig del av kostholdet til rovfisk. The Original Perch eksemplifiserer Tomys oppmerksomhet på detaljer i jakten på en mest mulig naturtro design. Ved å skyve grensene for håndlaget baitdesign gjennom kontinuerlig utvikling, er Original Perch nå på toppen av baitdesign.

 

Den dynamiske formen til Original Perch ble senere raffinert med ytre finner for å gi et mer naturtro utseende. Kombinert med den utrolig realistiske håndmalte finishen, viste den seg uimotståelig for predatorer fra starten, og dens rykte har vokst internasjonalt etter hvert som designet har utviklet seg

 

Den oppovervendte utformingen av padlehalen på Original Perch har blitt en signaturfunksjon i Tomys baits, og gir disse baitsene en unik aksjon. Ikke bare gir tail designet baitet en unik og realistisk bevegelse, men det beveger seg også i lave hastigheter, inkludert mens det faller fritt når du tar spinnstopp. Fisket på enten en jevn eller litt uberegnelig innsveiving, har Original Perch en supereffektiv aksjon for alle predatorer.

 

Ikke vær redd for å prøve denne også i saltvann!

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support