363677 363677 363677

Westin W10 Spin 9'2" 5-24g

2-delt

Varenr: 223058
11 499,-
-+
3 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Westin W10 Spin er spesialdesignet for den ivrige sjøørretfiskeren. Disse stengene er ulik alle andre spinnstenger på markedet.

W10 Spin-serien flytter ytelsen til et enestående nivå. Den tynne klingen gir en fenomenal følsomhet og balanse kombinert med uovertruffen styrke og lett vekt. Med W10 Spin kan du kaste til horisonten og samtidig opprettholde en fantastisk agnkontroll - egenskaper som merkbart vil forbedre sjøørretfisket ditt.

Westin W10 har den aller nyeste design og teknologiske fremskritt som gjør det mulig å tilby nyskapende teknologisk ytelse som ikke finnes andre steder. Hver klinge er håndlaget med "X5 karbonlagsteknologi" og "4-aksial vevd karbonforsterkning" som ytre lag for suveren handling, optimal følsomhet og maksimal styrke. Takket være TORAYCA® "Nanoalloy® 55TON" fra Toray®, høymodulær karbonfiber og det nyeste nanoteknologiske bindemidlet fra Toray - har Westin vært i stand til å utvikle en stang med uovertruffen styrke og følsomhet samtidig som de opprettholder lav vekt og pålitelighet. I deres produksjonsanlegg produseres stangen i henhold til det høyeste nivået av kvalitetskontroll; hver klinge er individuelt styrketest før de blir godkjent. Westin W10-stenger er utstyrt med sklisikre snellefester fra Fuji®, de beste flisefrie ringene, Titanium Torzite® fra Fuji® og rustfrie krokfester fra Seaguide®. De lette G-Hyper-karbonfiberhåndtakene er spesialdesignet for ekstremt godt og behagelig grep - både i kaldt vær og varme sommerdager. Westin W10-stenger gir deg en klar fordel på vannet.


 

 • Håndtak: Spesialdesignet G-Hyper karbonfiberhåndtak
 • Snellefeste: Fuji® SKS, gummiert
 • Hette: 360 ° spesialdesignet skru ned rullebrakett med 1K vevd karbonfiberarmering
 • Ringer: Fuji® Titanium Torzite® K sammenfiltrede ringer med svingete profiler
 • Klinge: Toray® TORAYCA® Nanoalloy® 55TON og X5 karbonlagerteknologi
 • Farge: Matt svart med 4-aksial karbonforsterkning
 • Deling: 4-aksial og 1K karbonforsterket tapp
 • Krokholder: Seaguide® Stainless DHOOK
 • Spesialdesignet sklisikker gummislutt
 • Leveres i Pentagon Cordura-rør med spoleetui i fløyel
 • Unikt serienummer på hver stang
 •  

  Utvidet garanti - 10 år

  W10 Stang-serien er laget uten kompromisser, for å gi brukeren det beste av det beste for deg som sportsfiskere!
  Ingen kompromisser betyr også at denne stangen er dekket av en utvidet 10-års garanti på klingen (stangen, ikke stangringer), mot avvik i utførelse og materialer. (produksjonsfeil)

  For å benytte seg av denne garantien så må du som kunde registrere deg på denne linken innen 45 dager etter kjøp (fakturadato) 

  https://www.westin-fishing.com/en/this-is-westin/w10-rod-registration/ -innen 45 dager etter kjøpsdatoen. Garantien er kun gyldig dersom man har registrert seg.

  Les mer om denne garantien på denne lenken under, hvordan du gjør krav og hvordan du registrerer din stang:
  https://www.westin-fishing.com/en/this-is-westin/w10-warranty/

  Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Support