611470

VMC Pike Rig Light

Genialt riggesett til shadjig

Varenr: 255420
149,-
-+
3 stk på nettlager
  • 8Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

VMC Pike Rig Light er et genialt riggesett til shadjig som gjør at du raskt kan endre vekten på agnet ved å endre søkkevekten i front av riggen. Fra ufortynget «shallow» rig for grunt vann til 25g+ for de bratte, dypere kantene på 1-2-3.  

 

Lengde og utforming på krokene er designet for å fighte stor gjedde og riggen passer jigger på mellom 16 og 25cm.

 

Med wire av 49 tråder gir riggen optimal fleksibilitet og styrke når gjeddene skal nedkjempes. VMC har designet rig-pinner som stikkes inn i gummikroppen slik at kroksettet holder seg på plass under fisket.

 

Kroksettet er montert på høykvalitets virvel og splittringer, og dette betyr flere fisk i håven. VMC Pike Rig er predatorfiskernes nye favoritt. Medfølger 3 vekter og en skrue.

 

VMC Pike Rig passer 16cm til 25cm shad

 

Vekter

Det medfølger tre vekter på 5g, 10g og 15g der to av vektene er i matt svart (5g og 10g) og en Firetiger (15g). Det følger også med en skrue i large med 5,8cm lengde.

 

Krok

VMC Premium 1X Strong

 

Hvordan rigge med VMC Pike Rig Light?

Skru inn skruen i front av jiggen. Tre på kroksett og valgfri vekt. Fest til fortommen med kraftig VMC hempevirvel, svivel eller splittring. Det er to VMC treblekroker i riggen, en stikkes inn foran i buken og en stingerkrok festes bak..

 

«VMC® Your expert in hooks»

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support