681337 681337 681337 681337 681337 681337 681337 681337 681337 681337
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Vision Scout 2.0 Zip Waders er det mest premium valget av modellene i Vision Scout vadebukse-serien. Med verdensledende pusteevne, ypperlig komfort og toppkvalitetsfunksjoner.

 

 • Nyeste stoff med 37.5® Technology
 • Helt vanntett brystlomme med TiZip Master Seal 6-glidelås
 • Fjernbar multifunksjonell flipplomme
 • Sømoptimalisering sikret med vår nye E-Tape
 • Tyngre bunnstoff, lettere øvre stoff
 • Buet NoSeam™-snitt for perfekt passform
 • Matchende farge på belte og seler
 • D-ringer og tørkeløkker
 • Innebygd grusbeskyttelse
 • Ultimat komfort

 

Du vil oppleve at disse vadebuksene er mer komfortabel enn noen tidligere vadebukser du har brukt. Vision sine premium vadere, Scout 2.0, er laget av det revolusjonerende 37.5® Technology-stoffet, så du vet at pusteevnen er på et verdensledende nivå. Kort sagt resulterer det i verdensledende pusteevne og mindre følelse av å svette. Disse vaderne har et tyngre bunnstoff og et lettere øvre stoff for å øke komfortfølelsen.

 

Som navnet sier, har denne Scout 2.0 ZIP-modellen en full lengde TiZip MasterSeal 10-glidelås foran. Ikke bare gjør det det lettere å ta dem på og av, men det hjelper også med å ventilere vaderen under strabasiøse fisketurer. Og når naturen kaller, er det en hendig funksjon.

 

Hovedglidelåsen er plassert i en svak vinkel for å gi deg mer støtte fra bukseselene for å åpne og lukke. På denne måten klarte vi også å skape mer plass for den vanntette lommen på den andre siden.

 

Scout 2.0 ZIP har vannavvisende brystlommer med en TiZip MasterSeal 6-glidelås for å holde dine verdifulle ting trygt og sikkert på plass.

 

37.5 Technology

37.5® teknologien fungerer med kroppen din for å balansere varme og fuktighet, og skaper et personlig regulert mikroklima av komfort. Hydrofile aktive partikler tiltrekker seg vannmolekyler selv i dampstadiet. De absorberer kroppens IR-energi og gir vann en grunn til å forlate partikkelen.

Aktive partikler legger til en enorm mengde overflateareal til stoffet, og dette lar stoffet fordampe mer vann eksponentielt raskere. Ved aktivt å respondere på kroppstemperatur, bruker disse partiklene energi fra kroppen til å akselerere tørkehastigheter – opptil fem ganger raskere!

 

TiZip MasterSeal 6

TiZip TIZIP® MasterSeal 6 gir høy motstand mot vann, luft og trykk. Glidelåsens plasttenner er festet til for- og baksiden av et holdbart, polyuretan-belagt bånd. Som med TIZIP® MasterSeal sikres vanntette og trykkbestandige egenskaper ved at tetningsleppen presses sammen over de innkoblingsbare elementene. TIZIP® MasterSeal åpnes og lukkes med en presisjonspolymer metallglider. Glidelåsens enestående egenskaper gjør den unikt egnet for et fullt spekter av krevende applikasjoner.

 

Detaljer om Vision Scout 2.0 Zip Wader

Egenskap Detalj
Størrelse S, M, L, XXL, ML, LL, MK, LK
Vekt (g) 1195 g (Medium)
Farge Khaki
Lag 4.5
Pusteevne F4 + 37.5 teknologi
Vanntetthet 20000+
Glidelåser TiZip
Lommer Vanntett vertikal brystlomme
Fl. Karbonfri Ja

 

Kommer i tre størrelseskonfiguratorer (lengde og bredde)

 • Regular: S-XXL (vanlige størrelser)
 • Long: ML-LL (ekstre benlengde)
 • KING: MK-LK (ekstre bredde)

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support