664208 664208 664208 664208

Vision XLS Rivermaniac Reel

Fluesnelle til elvefiske #5-6

Varenr: 268595
3 299,-
-+
2 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Vision XLS Rivermaniac. Med det stilige metalliske bronse-utseendet og knock-out-ytels er denne nye 5/6 XLS fluesnellen designet fra grunnen av for å levere høy ytelse på din neste tur til elven. En splitter ny forseglet skivebremsekonfigurasjon har blitt konstruert spesielt for å levere en silkemyk brems for å sikre maksimal beskyttelse av lette tippets, samtidig som den leverer nok kraft til å temme den neste troféørreten.

 

  • Lett
  • Forseglet vannavstøtende bremsesystem
  • Large Arbour spole
  • EVA sveiv for optimalt grep
  • Tidløst stilig design

 

Den store arbor spolen gir rask line innhenting, mens snellens optimaliserte dimensjoner er perfekte for #5 og #6 ørretsnører. Den metalliske bronsefargen passer ikke bare sømløst med Visions Rivermaniac-stenger, men når de kombineres, skaper de den perfekte kombinasjonen av finesse og kraft. Så enten du presenterer delikate tørrfluer, eller kaster store streamers over et basseng, har XLS Rivermaniac ryggen din!

 

XLS er en familie av svært vannbestandige forseglede systemfluesneller for knock-out ytelse! XLS-serien har en familie med tett forseglede bremsesystemsneller. Disse snellene henter inspirasjon fra den legendariske XLV-kolleksjonen og har gjennomgått en rekke banebrytende oppgraderinger, noe som gjør dem til go-to snellene i sin prisklasse. I tillegg til det vannavstøtende forseglede bremsesystemet, har XLS-serien flere kule funksjoner som stor arbour for effektiv innsveiving, EVA-håndtak for jevnt grep og skivebremsekonstruksjon. Sist, men ikke minst, er XLS-spoler laget med elektriserende og friskt utseende med fargematcher i Vision-stil.

 

 

ModellVektSnøreklasseLinekapasitet
XLS Rivermaniac124g#5-6WF6F + 50m 20lb backing
XLS Meri140g

#7-8

WF8F + 130m 20lb backing
XLS Pikemaniac156g#8-9WF9F + 130m 30lb backing

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support