444851 444851 444851 444851 444851 444851 444851 444851

Vision Tool Musta Michelin vadepakke

3-lags vadebukse og Michelin vadesko

Varenr: 249977
4 195,-Kampanjepris
4 664,-Ordinær pris
7 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpassKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Vision Tool Musta Michelin vadepakke er satt sammen av den 3-lags Vision Tool vadebuksen med gjennomtenkte funksjoner som gjør bruk av fiskeverktøy enklere og den moderne og lette Vision Musta Michelin vadeskoen som er designet sammen med dekkprodusenten Michelin, med deres dekk teknologi som grunnlag for godt grep med skosålen.

 

Vadepakken inneholder

  • Vison Tool vadebukse
  • Vision Musta Michelin vadesko med gummisåle

 

Vadebukse

Vision Tool vadebuksen har svært mange gjennomtenkte funksjoner for forskjellige tilbehør. Vadebuksene er produsert i et 3-lags materiale som gir gode pustende egenskaper og har en myk børstet overflate som gjør den meget komfortabel å bruke.

 

Stoffets veving er tett som gjør at Tool STKT er ekstra slitesterk og tåler hard bruk over tid. Neoprene sokkene er formet for maksimal komfort.
Tool vadebuksen er utstyr med 2 brystlommer med glidelås for sikkerhet og 1 åpen mindre brystlommer for hurtig tilgang i et elastisk og strekkbart materiale. På innsiden har vedebuksen er avtakbar multifunksjonell klaffelomme med Velcro lås.

  • Produsert i 3-lags materiale
  • Avtakbar multifunksjonell klafflomme
  • Kurvet NoSeam ™ kutt for perfekt passform
  • D-ringer og tørkesløyfer
  • Innebygde grusbeskyttere
  • Matchende belte og seler

 

Vadesko

Vision Musta Michelin vadesko er en moderne, lett sko med TPU-forsterket polyester-overdel. TPU-belegget i utvalgte områder gir god slitestyrke uten at skoen blir for klumpete og tung. Skoen er enkel å ta på  og den strammes lett. For ekstra styrke har stinglinjene sine egne spor og EVA-mellomsåle og tåkappen er festet til Michelin-sålen som er sydd til skoens øvre del.

 

Michelinsålen som Vision har designet sammen med den verdensberømte dekkprodusenten Michelin gir flere fordeler i forhold til mange andre gummisåler.

 

Tåkappen foran er innebygd i yttersålen, så det er ingen mulighet for at de skal skilles fra hverandre. Mønsteret på sålen er inspirert av Michelin LTX A/S dekk med modifikasjoner målrettet for vading. For ekstremt glatte forhold  er det laget ferdig innfelte posisjoner for Tungsten Carbide-studs som kan brukes om nødvendig.

 

Selve gummiblandingen er en blanding av terreng og skandinaviske vinterdekkforbindelser. Akkurat som de piggfrie vinterdekkene på snø gir disse sålene deg et veldig godt grep om steiner. Jo mer du legger press på sålen, desto mer griper den fjelloverflaten, da den myke blandingen tilpasser seg den ujevne overflaten.

 

I tillegg til et bedre grep har skoen også en bedre følelse mens du vader. Den myke og godt tilpasningsdyktige yttersålen kombinert med fleksibel EVA mellomsåle lar deg føle hva som ligger under skoen din, men samtidig gir den nok støtte selv under de vanskeligste forholdene. Selv ved lengre turer er det fortsatt komfortabelt og skoen har god vridningsstivhet.

 

 

Tilpass
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Vision Hopper vadepakke Sko med filtsåle
Velg
53%
1 999,-
4 298,-
100+
Support