402002 402002 402002

Vision Scout 2.0 Strip Vadepakke

Sko og bukse

Varenr: 235767
4 499,-
6 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpassKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

  

Bukse

    

Vision Scout 2.0 Strip

For de som liker mer enkle og lettere vadere, laget vi Strip-versjonen. Vi fjernet den helt vanntette glidelåsen og lagde en enklere, elastisk frontlomme. Inne i frontlommen la vi til den avtakbare vanntette posen. Inne i vaderen kan du fremdeles finne speiderlommen, og da denne også er avtakbar, kan du bytte WP-posen og vende lommens plass hvis du vil. Passformen og kuttet er den samme som på andre modeller av Scout, men da målet var å lage en lettere vader, laget vi den hele veien fra det lettere overstoffet. Åpenbart forbedrer dette lettere stoffet den høye pusteevnen enda mer. Dette er den aktive fiskerens drømmevader.

37.5® TECHNOLOGY jobber med kroppen din for å balansere varme og fuktighet, og skaper et personlig regulert mikroklima av komfort. Hydrofile aktive partikler tiltrekker seg vannmolekyler selv på dampstadiet. De absorberer kroppens IR-energi og gir vann en grunn til å forlate partikkelen. Aktive partikler tilfører stoffet en enorm mengde overflate, og dette gjør at stoffet fordamper mer vann eksponentielt raskere. Ved å reagere aktivt på kroppstemperaturen bruker disse partiklene energi fra kroppen til å akselerere tørkehastighetene - opptil fem ganger raskere!

 

 • Strekkbar brystlomme med avtakbar vanntett pose
 • Avtakbar multifunksjonell klafflomme
 • Sømoptimalisering sikret med vårt nye E-Tape
 • Lettere stoff hele veien for ekstra pusteevne og letthet
 • Buet NoSeam ™ kutt for perfekt passform
 • Matchende fargebelte og seler
 • D-ringer og tørkesløyfer
 • Innebygde grusbeskyttere
 • Ultimate komfort
 •  

  Sko

  Vision Tossu 2.0 Gummi

   

  Tossu vadesko ble utviklet for å være mer stiv for å støtte foten under alle mulige forhold. 2.0-versjonen er modifisert for å være enda sterkere. Vi byttet ut slitebeskyttelsen av gummi med en PVC, slik at vi kunne legge til stingsporene for å beskytte stingene mot slitasje.
  Tossu 2.0 sko har en unik støpt EVA mellomsåle. Konstruksjonen av denne støvelen er laget på en måte som fester den øvre delen til den nedre delen ekstremt godt på grunn av både liming og sying av stykkene. Konstruksjonen muliggjør også enkel, solid og sikker montering av Vision-pigger. Det gir god ankelstøtte og den fremre gummifangeren gir god beskyttelse mot stein. Tilgjengelig med både filtsåle og ny Gummi ™ såle med forbedret grep.

   

  Tilpass
  Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Tilbehør
  Alternativer
  Kinetic X5 waist vadepakke Jakke, bukse og sko
  Velg
  36%
  3 499,-
  5 497,-
  13
  Support