361753

Vision Nahka Michelin vadesko 44

For maksimalt grep og topp komfort

Varenr: 222419
2 495,-Kampanjepris
2 795,-Ordinær pris
-+
3 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Vision Nahka Michelin er en moderne vadesko som vil gi deg maksimalt grep og topp komfort. Vadeskoens overdel er produsert i nubuckskinn, mikrofiber og nylon mesh. Snøringen starter langt fremme, noe som gjør at man kan stramme skoen perfekt i henhold til fotformen. For ekstra styrke har skoen trippel og dobbelt sydd søm, mellomsålen som er sydd og limt og en sterk tåkappe som er en del av yttersålen gjør dette til en super sterk sko.

Michelinsålen som Vision har designet sammen med den verdensberømte dekkprodusenten Michelin gir flere fordeler i forhold til mange andre gummisåler.

Tåkappen foran er innebygd i yttersålen, så det er ingen mulighet for at de skal skilles fra hverandre. Mønsteret på sålen er inspirert av Michelin LTX A/S dekk med modifikasjoner målrettet for vading. For ekstremt glatte forhold  er det laget ferdig innfelte posisjoner for Tungsten Carbide-studs som kan brukes om nødvendig.

Selve gummiblandingen er en blanding av terreng og skandinaviske vinterdekkforbindelser. Akkurat som de piggfrie vinterdekkene på snø gir disse sålene deg et veldig godt grep om steiner. Jo mer du legger press på sålen, desto mer griper den fjelloverflaten, da den myke blandingen tilpasser seg den ujevne overflaten.

I tillegg til et bedre grep har skoen også en bedre følelse mens du vader. Den myke og godt tilpasningsdyktige yttersålen kombinert med fleksibel EVA mellomsåle lar deg føle hva som ligger under skoen din, men samtidig gir den nok støtte selv under de vanskeligste forholdene. Selv ved lengre turer er det fortsatt komfortabelt og skoen har god vridningsstivhet.

 

  • Michelin gummisåle med innebygd tåkappe
  • Materiale: Skinn, mikrofiber og nylon mesh
  • Dobbel og trippel søm
  • Langt snøresystem for perfekt innstramming
  • Innfelte posisjoner for Tungsten Carbide-studs
Tilbehør
Vision Scout 2.0 Stockingfoot
Velg
10%
4 495,-
4 995,-
8
Vision Atom vadebukse Stockingfoot
Velg
11%
1 595,-
1 799,-
6
Vision Meri 4-delt
Velg
10%
4 695,-
5 195,-
2
Alternativer
Vision Musta Michelin vadesko Lettvekt og solid
Velg
17%
1 995,-
2 395,-
8
Andre kjøpte også
Support
361753