361572 361572

Vision Musta Michelin vadesko 43

Lettvekt og solid

Varenr: 222359
2 899,-
-+
2 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Vision Musta Michelin vadesko er en moderne, lett sko med TPU-forsterket polyester-overdel. TPU-belegget i utvalgte områder gir god slitestyrke uten at skoen blir for klumpete og tung. Skoen er enkel å ta på  og den strammes lett. For ekstra styrke har stinglinjene sine egne spor og EVA-mellomsåle og tåkappen er festet til Michelin-sålen som er sydd til skoens øvre del.

Michelinsålen som Vision har designet sammen med den verdensberømte dekkprodusenten Michelin gir flere fordeler i forhold til mange andre gummisåler.

Tåkappen foran er innebygd i yttersålen, så det er ingen mulighet for at de skal skilles fra hverandre. Mønsteret på sålen er inspirert av Michelin LTX A/S dekk med modifikasjoner målrettet for vading. For ekstremt glatte forhold  er det laget ferdig innfelte posisjoner for Tungsten Carbide-studs som kan brukes om nødvendig.

Selve gummiblandingen er en blanding av terreng og skandinaviske vinterdekkforbindelser. Akkurat som de piggfrie vinterdekkene på snø gir disse sålene deg et veldig godt grep om steiner. Jo mer du legger press på sålen, desto mer griper den fjelloverflaten, da den myke blandingen tilpasser seg den ujevne overflaten.

I tillegg til et bedre grep har skoen også en bedre følelse mens du vader. Den myke og godt tilpasningsdyktige yttersålen kombinert med fleksibel EVA mellomsåle lar deg føle hva som ligger under skoen din, men samtidig gir den nok støtte selv under de vanskeligste forholdene. Selv ved lengre turer er det fortsatt komfortabelt og skoen har god vridningsstivhet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support