642804 642804 642804 642804 642804

Urberg Trekking Merino Wool Black 40-43

Black Beauty

Varenr: 263247
129,-
-+
9 stk på nettlager
  • 13Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Urberg Trekking Merino Wool sokker er pålitelige følgesvenner for turer og eventyr i naturen. Disse slitesterke tursokkene er laget av ull, som er kjent for sine isolerende egenskaper som holder føttene tørre og varme hele dagen.

 

  • Elastisk støtte
  • Ribbestrikket skaft
  • Flate sømmer som minimerer risikoen for gnagsår
  • Materiale: 56% ull, 39% nylon, 5% elastan

 

Med en elastisk støtte og ribbestrikket skaft, sørger disse sokkene for en behagelig og sikker passform som holder seg på plass gjennom lange turer og utfordrende terreng. Uansett hvor langt eller krevende turen er, kan du stole på at sokkene sitter komfortabelt og gir deg støtte gjennom hele dagen.

 

Flate sømmer er en ekstra fordel med disse sokkene, da de minimerer risikoen for gnagsår og ubehag. Du kan bevege deg fritt og uten bekymringer, da sokkene er konstruert for å gi optimal komfort under krevende aktiviteter.

 

Med hensyn til vedlikehold er disse sokkene praktiske og enkle å ta vare på. De kan vaskes på 30ºC, noe som gjør dem enkle å holde rene og friske.

 

Ullmaterialet beholder sin mykhet selv etter flere vasker, slik at du kan nyte komforten og kvaliteten til sokkene over tid. Urberg Trekking Merino Wool sokker er laget av en blanding av ull, nylon og elastan.

 

Dette gir sokkene en god kombinasjon av varme, slitestyrke og elastisitet. Med 56% ull får du alle fordelene med dette naturlige materialet, mens nylon og elastan gir ekstra styrke og fleksibilitet.

 

Enten du skal på en lang fjelltur, gå tur i skogen eller bare nyte naturen rundt deg, vil Urberg Trekking Merino Wool sokker være pålitelige og komfortable følgesvenner.

 

Sett pris på varmen, støtten og holdbarheten disse sokkene tilbyr, og nyt hvert skritt på din neste eventyr.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support