642508 642508 642508 642508 642508 642508 642508 642508 642508

Urberg Bjørndalen Hiking Pants M Navy 50

Midnight Navy

Varenr: 263173
450,-Kampanjepris
899,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
 • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Bjørndalen Hiking Pants Men's fra Urberg er spesielt designet for å tåle tøffe forhold og gi maksimal bevegelsesfrihet under turer og utendørsaktiviteter. Disse turbuksene er laget av et slitesterkt vevd stoff som kombinerer bomull og polyester, og gir den perfekte balansen mellom holdbarhet og komfort.

 

For å sikre optimal bevegelsesfrihet er buksen utstyrt med elastiske deler over baken, knærne og den nedre delen av buksebenene. Dette gjør det enkelt å bøye seg, klatre og utføre alle slags bevegelser uten begrensninger. Midjen er justerbar med belte og belteløkker, slik at du kan tilpasse passformen etter dine preferanser og kroppsfasong.

 

Bjørndalen Hiking Pants har flere praktiske lommer for oppbevaring av nødvendige gjenstander under turen. To åpne håndlommer gir deg rask tilgang til småting, mens en lårlomme med glidelås gir sikker oppbevaring av viktige gjenstander som mobiltelefonen din. Lårlommen har også en ekstra innvendig lomme som gir plass til ekstra ting du ønsker å holde trygt.

 

For å sikre ekstra komfort og holdbarhet er sømmen flyttet lenger fremover for å unngå gnaging og irritasjon mot huden. I benendene er det også forsterkninger som beskytter buksen mot skader når du beveger deg gjennom krevende terreng. Buksen har også en støvelkrok som gjør det enkelt å feste buksen til skoene for å hindre at den sklir opp.

 

Ventilasjonsglidelåsene på sidene gir mulighet for ekstra luftsirkulasjon og avkjøling når temperaturen stiger eller når du trenger ekstra ventilasjon under intense aktiviteter. Dette bidrar til å opprettholde komforten og holder deg tørr og avkjølt under hele turen. Bjørndalen Hiking Pants er laget av 65% polyester og 35% bomull, som gir en perfekt balanse mellom slitestyrke og pusteevne.

 

Stretchmaterialet i buksen er 94% nylon og 6% elastan, og gir den nødvendige elastisiteten for optimal bevegelsesfrihet. Uansett om du er på en utfordrende fjelltur eller utforsker det ville terrenget, vil Bjørndalen Hiking Pants være din pålitelige følgesvenn. Disse buksene kombinerer funksjonalitet, holdbarhet og komfort for å gi deg den beste opplevelsen under dine utendørs eventyr.

 

Med Bjørndalen Hiking Pants er du klar for å ta på deg ethvert terreng med tillit og stil.

 

 • Slitesterkt og vevd materiale
 • Elastiske deler over baken, knærne og underdelen av buksen
 • Knapp og belteløkker i livet
 • Justerbar midje
 • To åpne håndlommer
 • Lårlomme med innvendig lomme for f.eks mobiltelefon
 • Forsterket søm for å forhindre gnagsår
 • Støvelkrok for å feste på sko
 • Ventilasjonsglidelås på sidene
 • Materiale: 65% polyester, 35% bomull
 • Stretchmateriale: 94% nylon, 6% elastan
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support