642100

Urberg Compression Bag Black L

Kompresjonsbag til sovepose og turutstyr

Varenr: 263071
199,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Compression Bag L fra Urberg, den ultimate kompresjonsposen for å oppbevare din sovepose eller annet utstyr

 

Med sin slitesterke polyesterkonstruksjon og vannavvisende impregnering på overflaten, gir denne posen pålitelig beskyttelse og optimal plassbesparelse. Compression Bag L er laget av Polyester Rhombus 200D-materiale, kjent for sin soliditet og holdbarhet. Dette sikrer at posen tåler krevende forhold og gir pålitelig beskyttelse til utstyret ditt under alle typer utendørsaktiviteter.

 

Vannavvisende impregneringen på overflaten bidrar til å holde innholdet tørt og beskyttet mot fuktighet. Med en imponerende vannsøyle på 2000 mm, står Compression Bag L imot fuktighet og lett regn, og gir deg trygghet for at utstyret ditt forblir tørt og beskyttet selv i utfordrende værforhold. REACH RUDOLF C0-impregneringen bidrar til å forsterke vannavvisningen og sikrer pålitelig beskyttelse.

 

Med en vekt på 142 g er Compression Bag L lett å transportere og ta med seg på eventyr. Posen tar minimalt med plass i bagasjen eller ryggsekken, samtidig som den gir effektiv kompresjon og organisering av soveposen eller annet utstyr. Med dimensjonene 28 x 52 mm har du rikelig med plass til å komprimere og lagre utstyret ditt på en praktisk måte.

 

Enten du er en erfaren friluftsentusiast, en ivrig camper eller en reisende som ønsker å holde utstyret organisert, vil Compression Bag L fra Urberg være den perfekte følgesvennen. Ta med deg denne slitesterke og vannavvisende kompresjonsposen og opplev den pålitelige beskyttelsen og plassbesparelsen den gir for dine utendørsopplevelser.

 

  • Materiale: Polyester Rhombus 200D
  • Vannsøyle: 2000 mm
  • REACH RUDOLF C0 impregnering
  • Vekt: 142 g
  • Størrelse: 28 x 52 mm

 

1% For The Planet Urberg har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support