642096

Urberg Compression Bag Black M

Kompresjonsbag til sovepose og turutstyr

Varenr: 263070
118,-Kampanjepris
169,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Compression Bag M fra Urberg, den ideelle kompresjonsposen for å oppbevare din sovepose eller annet utstyr

 

Med sin slitesterke polyesterkonstruksjon og vannavvisende impregnering på overflaten, gir denne posen pålitelig beskyttelse og effektiv plassbesparelse. Compression Bag M er laget av Polyester Rhombus 200D-materiale, kjent for sin robusthet og holdbarhet. Dette sikrer at posen tåler røff behandling og kan beskytte utstyret ditt under ulike utendørsaktiviteter.

 

Den vannavvisende impregneringen på overflaten bidrar til å holde innholdet tørt selv i fuktige forhold. Med en imponerende vannsøyle på 2000 mm, motstår Compression Bag M fuktighet og lett regn. Dette gir deg trygghet for at utstyret ditt forblir tørt og beskyttet i ulike værforhold. Den REACH RUDOLF C0-impregneringen bidrar til å forsterke vannavvisningen og øker posens pålitelighet.

 

Med en vekt på 118 g er Compression Bag M lett og praktisk å ta med seg på eventyr. Den tar minimalt med plass i bagasjen eller ryggsekken, samtidig som den gir effektiv kompresjon og organisering av din sovepose eller annet utstyr. Med dimensjonene 22 x 45 mm er posen kompakt og enkel å håndtere.

 

Uansett om du er en erfaren turgåer, en ivrig camper eller en reisende som trenger å holde utstyret organisert, vil Compression Bag M fra Urberg være en pålitelig følgesvenn. Ta med deg denne slitesterke og vannavvisende kompresjonsposen og opplev den praktiske og beskyttende løsningen den gir for dine utendørsopplevelser.

 

  • Materiale: Polyester Rhombus 200D
  • Vannsøyle: 2000 mm
  • REACH RUDOLF C0 impregnering
  • Vekt: 118 g
  • Størrelse: 22 x 45 mm

 

1% For The Planet Urberg har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support