642028

Urberg Folgefonna Lavvo 12P Sand Shell

Romslig lavvo for 12 personer

Varenr: 263053
2 999,-Kampanjepris
4 999,-Ordinær pris
-+
4 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Folgefonna Lavvo 12p fra Urberg er en romslig lavvo som er designet for å imøtekomme behovene til opptil 12 personer

 

Den er ideell for større grupper eller familier som ønsker en komfortabel og funksjonell campingopplevelse. Lavvoen har to innganger som er utstyrt med myggnetting, som bidrar til å holde insekter ute samtidig som den tillater god luftsirkulasjon. Lavvoen har flere innvendige oppbevaringslommer, som gir praktisk plass til å organisere og oppbevare utstyr og personlige eiendeler.

 

Dette hjelper til med å opprettholde orden og reduserer rot i lavvoen. YKK-glidelåser og Duraflex-spenner brukes på alle åpninger, og de er kjent for sin pålitelighet og holdbarhet. Med en teltstang i stål gir denne lavvoen solid struktur og stabilitet, selv under utfordrende værforhold.

 

Den er egnet for vår, sommer og høst, med en anbefalt temperatur på 5 til -10ºC. Lavvoen kommer også med en kompresjonspose og et reparasjonssett for enkel oppbevaring og vedlikehold. Ytterteltet er laget av polyester med en tykkelse på 70D og har en vannsøyle på 2000 mm, som bidrar til å holde deg og dine medcampere tørre og beskyttet mot regn og fuktighet. Gulvet er laget av polyetylen og gir ekstra beskyttelse mot fuktighet og slitasje.

 

Folgefonna Lavvo 12p er en pålitelig og romslig lavvo som passer godt for større grupper som ønsker komfort, funksjonalitet og beskyttelse mot elementene under sine utendørs eventyr.

 

1% For The Planet Urberg har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support