641944 641944 641944 641944 641944

Urberg Rogen Expedition 2.0 Gasburner

Pålitelig og allsidig gassbrenner

Varenr: 263032
499,-
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Rogen Expedition 2.0 Gasburner fra Urberg er en pålitelig og allsidig gassbrenner laget av lettvekts og slitesterkt aluminium og rustfritt stål.

 

Den er designet for å møte behovene til friluftsentusiaster og turgåere som ønsker en pålitelig løsning for matlaging underveis. Med sitt store brennerhode gir Rogen Expedition 2.0 Gasburner rask og effektiv steketid, slik at du kan tilberede måltider raskt og enkelt.

 

Brenneren kan også slås ut for å gi plass til større stekepanner og kokekar, slik at du kan tilberede mer komplekse retter selv i naturen.

 

Når den ikke er i bruk, kan Rogen Expedition 2.0 Gasburner enkelt foldes sammen og tar minimalt med plass i sekken din. Dette gjør den praktisk å transportere og lagre, slik at du kan ha den med deg på eventyr uten å bekymre deg for ekstra vekt eller plass.

 

Med en utfoldet størrelse på Ø 171 mm og H 88 mm, og en sammenfoldet størrelse på Ø 81 mm og H 88 mm, er denne gassbrenneren kompakt og enkel å håndtere.

 

Med en maksimal effekt på 2,82 W kan du være sikker på at den gir tilstrekkelig varme til matlaging. Rogen Expedition 2.0 Gasburner fra Urberg er det perfekte valget for de som ønsker en pålitelig, kompakt og effektiv gassbrenner for matlaging i naturen.

 

Med sin holdbare konstruksjon, lav vekt og praktiske design, vil denne gassbrenneren være en pålitelig følgesvenn for dine utendørs kulinariske opplevelser.

 

  • Størrelse utfelt: Ø 171 mm, H 88 mm
  • Størrelse innfelt: Ø 81 mm, H 88 mm
  • Maks effekt: 2,82 W
  • Materiale: Aluminium/rustfritt stål
  • Vekt: 189 g

 

Brenseltype

Gass fra gassboks med standard skruventil

 

Materiale

  • Aluminium
  • Rustfritt stål

 

 

1% For The Planet Urberg har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support