211435

Vaskebjørnen UV Gamakatsu LS5013 #6

Kjøp 12 fluer få gratis flueboks

Varenr: 173836
49,-
-+
100+ stk på nettlager
  • 20+Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Vaskebjørn UV Gamakatsu LS5013 #6 er en meget populær og effektiv flue for sjøørretfiske. En bestselger gjennom mange år fordi den fungerer perfekt til sjøørreten ute i fjordene.

 

  • Kvalitets materialer
  • Gamakatsu krok
  • UV-materialer
  • Perfekt til Sjøørret

 

Vaskebjørn UV er en meget populær flue for sjøørretfiske, kjent for sin høykvalitets materialer og holdbarhet. Bundet med UV-materialer, skiller denne fluen seg ut i både utseende og funksjon.

 

Uv-materialer gjør at fluen "popper" frem for sjøøreten når det er sol og lys ute. Sjøørreten har evne til å se UV-lys, og en flue med UV-materiler vil derfor lettere tiltrekke seg oppmerksomheten fra fisken.

 

Denne klassiske kystfluen har fanget mange store fisk gjennom tidene og har oppnådd en jevnt økende popularitet blant fiskere. Vaskebjørn-fluen imiterer ikke noe spesifikt bytte, men kan forveksles med både reker og fisk.

 

For å få mest mulig ut av denne fluen, anbefales det å fiske den med kjappe inntrekk og stoppe for å la fluen stå helt stille i noen sekunder. Denne pausen er øyeblikket som Vaskebjørn-fluen utkonkurrerer mange andre saltvannsfluer. Stoppen kan varierer normalt mellom 2-3 sekunder, men kan i gitte forhold være opptil 10 sekunder.

 

Vaskebjørn-fluen er bundet på kvalitetskroker fra japanske Gamakatsu, modell F314, som er blant de beste krokene på markedet. Den er egnet for saltvann og kystfiske gjennom hele sesongen og fungerer som en streamer.

 

Om du er ute etter en effektiv og populær flue for sjøørretfiske, bør du absolutt prøve Vaskebjørn UV. Husk å eksperimentere med ulike lengder på stoppene når du drar fluen innover mot deg og varier teknikkene for å maksimere fangsten din.

 

Om Unique Flies

Alle Unique fluer er bundet med de absolutt beste materialer, hovedsakelig fra USA. Det er brukt Whiting, Metz og Hoffmann nakker, kroker fra Tiemco, Daiichi, Kamasan og Partridge. Kvaliteten er alltid 100% ensartet og fluene holder fisketur etter fisketur.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support