137956

Pattegrisen Craftfur str. 4

Kvalitetsfluer fra kjente leverandører

Varenr: 153841
45,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Pattegrisen Grizzly # 6 er en flue som er bundet på en Mustad 34011 krok og Pattegrisen er en uunnværlig flue for enhver fluefisker som søker suksess i saltvann. Dette populære mønsteret er spesielt utviklet for å fange sjøørret og laks, og har vist seg å være effektivt gjennom hele sesongen.

 

Oppfunnet av danske Claus Eriksen og inspirert av Morten Øland sin flue Spey Shrimp, er Pattegrisen kjent for sin karakteristiske rosa farge som minner om en liten gris. Dette gjør at den skiller seg ut i vannet og tiltrekker seg rovfiskens oppmerksomhet.

 

Med årene er Pattegrisen kommet i flere farger og mønstere som gjør den mer fleksibelt etter som det er overskyet, sollys, varmt eller kalt i vannet.

 

Pattegrisen er et "must-have" for alle fluefiskere som ønsker å oppnå suksess i saltvannsfiske. Den har hjulpet utallige fiskere med å fange sjøørret, laks og havabbor, og er en favoritt blant både nybegynnere og erfarne fluefiskere. Legg til Pattegrisen i flueboksen din i dag og opplev selv hvorfor denne fluen er så høyt verdsatt i fluefiskemiljøet.

 

Alle våre Unique fluer er bundet med de absolutt beste materialer, hovedsakelig fra USA. Det er brukt Whiting, Metz og Hoffmann nakker, kroker fra Tiemco, Daiichi, Kamasan og Partridge. Kvaliteten er alltid 100% ensartet og fluene holder fisketur etter fisketur.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support