630533

Umpqua Double Gonga #4 Black

Stor ørretstreamer

Varenr: 260180
129,-
-+
5 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Umpqua Baby Gonga, Umpqua Double Gonga. Veldig stor, men likevel lett å kaste med blyøyne for vekt og en leddet kropp bundet på et par 3xL #4 kroker, prøv å fiske den med en rip and strip eller rett og slett døddrift med et rykk med stangtuppen i ny og ne...vær klar!

Det startet som en Matuka møter Wooly Bugger. Men den ferdige Double Gonga har gjennomtenkte egenskaper: Buggerhale av tett marabou, men en fyldigere innpakning av schlappen for større profil og bevegelse i vannet. Bly øyne på undersiden av krokene for å sikre at den går med kroken ned.

For å gi denne flua en lydsignatur under vann, holdt Charlie seg unna et hjortehårhode. Slike fluer presser vann, men fører også til at det blir mer oppdrift. Å bruke den myke pelsen eller Polar Fiber til hodet på denne fluen viste seg å være løsningen. Ved å plassere bakendene av disse fibrene i en dubbingsløkke, kunne Charlie lage en tykk, flytende chenille som lett kunne formes med saks, vikles inn i og rundt blyøynene og som ville synke som en stein, men likevel kvitte seg med alt vann i bakslengen.

 

  • Stor profil
  • Realistisk svømmemønster
  • 2stk #4 krok i lenke
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support