125620

Baetis Klekker Dark Olive #16

Kjøp 12 fluer få gratis flueboks

Varenr: 144226
33,-
-+
20+ stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Dette er et generelt velflytende klekkemønster som er utmerket også i sterk strøm. Fluen kan imitere både døgnfluer og mygg, halene kan representere nymfeskinnet hos myggen eller både nymfeskinn og haler hos en døgnflue som er i ferd med å klekke. Mønsteret her er ment som imitasjon av ulike arter innen familien Baetidae (Baetis Sp.) men er også en generell god fiskeflue. Dette er en flue som ligger tungt i filmen, litt over/litt under og signaliserer sårbarhet. En god trigger på fisk som vegrer seg for å stige å ta en helt tørr flue.

Bakkroppen har rib av pearl krystal flash som er et velkjent, effektivt materiale som legger til det lille ekstra i en flue. Flashen kommer virkelig til sin rett under klekkinger i dårlig lys og i regnvær. Fallskjermhacklet er surret rundt en foamsylinder som gjør flua lett å se samt at den gir gode flyteegenskaper.

Tips for impregnering:
 • Impregner kun hackle og foam med Gel impregnering slik at bakkroppen bryter overflaten. TMC Dry Magic er vår favoritt.
 • Etter en fisk så skyll flua i vann, tørk med amodou og bruk TMC Dry Shake på hackle og Gel på foam for å revitalisere flua.
 • Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Tilbehør
  Andre kjøpte også
  Support