358002

UV Gammarus White #8

Kvalitetsfluer fra kjente leverandører

Varenr: 221172
33,-
-+
18 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Små krepsdyr som gammarus / tanglopper, er en viktig matressurs for både små og store sjøørreter.

 

Selv om disse byttedyrene i saltvannsmålestokk må sies å være beskjedne i størrelse, kan de lokke stor sjøørret innenfor rekkevidde. Er det god tilgang på små krepsdyr kan fisken bli selektiv – i alle fall på form, størrelse og bevegelse. Samtidig kan du oppleve at fisken er lettskremt, så en lang tynn fortom og delikate presentasjoner kan være avgjørende. Dette fisket (som kan minne mer om innlandsfiske enn saltvannsfiske) er en del av forklaringen på hvorfor stangklasse 5 har blitt en aktuell vektklasse også i saltvann.

 

Men UV gammarus har også et bruksområde til; som opphengerflue. Mange fisker alltid med to fluer på fortommen når de fisker sjøørret når vinden tillater det. En gammarus er da et naturlig valg.


Vi tilbyr UV Gammarus i tre ulike utgaver. De er ganske forskjellige fra hverandre. Forsøk f. eks den hvite om du ser fisken forsyne seg av gammarus som lever i de frie vannmassene. Der det er betydelige innslag av tang er det kanskje mest nærliggende å sette på en oliven tangloppe, men en oransje eller Kobberbassen kan av og til være mer effektivt. UV Gammarus er lett fortynget og ca. 16mm lang.

 

Det meste av fortyngingen er plassert på undersiden av kroken slik at flua ikke vrir seg så lett. Mange sjøørretfiskere mener at sjøørretfluer bundet med UV-materialer er ekstra effektive. Kroppen på våre fluer er laget av UV-dubbing. Husk også på å skylle flya i ferskvann etter bruk. Dubbingkropper samler mye saltvann, så disse er det ekstra viktig å skylle.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support