252202 252202

Bait Binder Elastisk Agntråd Light

Orange spole med 100m 0,1mm tråd

Varenr: 186426
65,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Inova Bait Binder Elastisk Agntråd Light Orange 100m er en elastisk agntråd som hjelper deg å feste agn som sitter dårlig på kroken. Den ergonomisk utformede dispenseren sitter perfekt i hånden og gjør det meget enkelt å surre fast agnet. Den holder også strikken tørr og fri for smuss.  

 

Dette er det ultimate verktøyet for alle agnfiskere – elastisk surretråd, også kjent som agnstrikk. Dette geniale hjelpemiddelet løser et vanlig problem i agnfiske: agn som stjeles av fisk før den kan fange større bytte.

 

Elastisk surretråd sikrer at agnet holder seg fast på kroken, selv etter gjentatte angrep fra småfisk. Dette er spesielt nyttig når du fisker med agn som har en løs konsistens, som råreker, skjell, eller frossen fisk, men det er også effektivt på ferske agn for å forlenge deres holdbarhet under fiske.

 

Denne tynne gummistrikken kan brukes til å forme agnet for en optimal presentasjon og fungerer utmerket på alle typer agn. Det er ikke bare en løsning for å holde agnet på plass, men det bidrar også til miljøet ved å råtne raskt hvis det ikke oppbevares tørt, noe som minimerer miljøavtrykket ved agnfiske.

 

Enten du bruker et glidende takkel, et paternostertakkel, eller et slukslep, øker surretråden sjansen for at agnet fremdeles er på kroken etter napping. Dette essensielle fiskeverktøyet er et must for enhver seriøs agnfisker som ønsker å maksimere suksessen og minimere miljøpåvirkningen av ditt fiske.

 

Snoren til å henge rundt halsen sørger for at dispenseren alltid er innen rekkevidde når du raskt må surre på agnet.

 

Lengde

Lengde pr. spole er 100 m.

 

Tilgjengelige farger og tykkelser

  • Light - Orange spole - 0,1 mm passer for for små lette agn.
  • Medium - Grønn spole - 0,2 mm passer for mer generelle agn.
  • Heavy - Blå spole- 0,4 mm passer for store agn.
  • Extra Heavy - Rød spole - 0,5 mm passer for de ekstra store agnene.

 

Agntråd kalles også for reketråd, agnstrikk, surretråd og bait binder. Felles for dem alle er at de fester agnfisk til krokene og er meget effektive.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support