640180 640180 640180

Tufte Thong 2-pack XL Old Rose

Klassiker til dame

Varenr: 262591
139,-Kampanjepris
199,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

En minimal klassiker til dame med mange navn. String, tanga, g-streng, thong. Uansett hva du vil kalle den er vår versjon myk, behagelig og diskré, og perfekt for de av oss som er allergiske mot trusekanter. Plagget er i tillegg såpass komfortabelt at du vil glemme at det er der! Laget i vår unike SoftBoost™ blanding av bambus lyocell og modal fibre, som gir deg utrolig mykhet, slitestyrke som kan måle seg med bomull og en mer bærekraftig produksjon. Det er to underbukser i pakken.

MATERIALE OG VEDLIKEHOLD

  • Materiale: 95 % SoftBoost™ og 5 % elastan
  • Vedlikeholdsråd: Maskinvask ved 60°C, vi anbefaler å tørke uten tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer
  • Tenk på miljøet – ikke vask for ofte
  •  

     

    Om Tufte Wear
    De siste fem årene har Olaf Tufte jobbet med å utvikle en undertøyskolleksjon basert på bambusfiber. Hvorfor? Bambus er superabsorberende, naturlig antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig. Plaggene har allerede blitt brukt av verdens fremste idrettsutøvere, både i vinter- og sommeridretter. Nå er de endelig tilgjengelige for alle.

     

    Olaf Tufte er en av Norges fremste konkurranseroere og setter høye krav til seg selv og de samme kvalitetskravene gjelder selvsagt for Tufte Wear. Plaggene er av ypperste kvalitet og har en passform som sitter behagelig uansett kroppsfasong. Vi tror bambusplaggene fra Tufte Wear blir favoritter i din undertøysskuff i vinter!

     

    Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Tilbehør
    Support