631069 631069 631069 631069 631069 631069 631069 631069 631069 631069 631069 631069

Tufte W Puffin Sweatpants Sky Captain L

Myke og flatterende joggebukser til dame

Varenr: 260314
699,-
-+
5 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Tufte W Puffin Sweatpants er Tuftes myke og flatterende joggebukser til dame! Buksen er laget i samme komfortable materiale som Tuftes øvrige college-plagg, med en smal passform tilpasset damekroppen.

 

  • Strikk og knytebånd i livet
  • Lommer i sidene
  • Strikk nederst på bena

 

Om du er i total avslapningsmodus kan du matche joggebuksene med Tuftes myke gensere, og du vil oppleve komfort på høyt nivå. Buksene har stikklommer i sidene til småting som nøkler eller mobil, samt strikk og strammesnor i livet.

 

På knærne er det dobbelt lag knepanel med dekorative sømmer som en fin og sporty detalj. Laget i myk bambusviskose blandet sammen med økologisk bomull, en myk blanding som er svært komfortabel å kle seg i.

 

Materiale

  • 47,5% bambusviskose, 47,5 % økologisk bomull og 5 % elastan
  • Materialvekt: 280 gsm

 

Om bambusviskose

Bambus er raskt fornybart, det er effektivt når det gjelder vann- og arealbruk, og det krever ingen bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. Et bra råmateriale med andre ord. Bambusviskose faller mellom kategoriene naturfiber og syntetisk. Tufte trekker ut bambusens naturlige cellulose via en kjemisk prosess, og spinner dette til et mykt, komfortabelt og pustende materiale.

 

Om økologisk bomull

Økologisk bomull dyrkes uten bruk av kunstig gjødsling eller sprøytemidler; produksjonen fremmer og forbedrer det biologiske mangfoldet og biologiske sykluser. Det forbedrer jorden og bruker ofte mindre vann. Et bedre valg med tanke på miljøet, rett og slett.

 

Vaskeanvisning

  1. Maskinvask ved 40 grader
  2. Ikke bruk blekemidler eller tøymykner. Produktet er naturlig mykt og fibrenes egenskaper kan ødelegges av kjemikaliene i tøymykneren.
  3. Anbefales å tørkes uten bruk av tørketrommel
  4. Strykes på lave temperaturer (under 110 grader, 1 merke på strykejernet)

 

Om Tufte Wear

Tufte Wear ble grunnlagt i 2012 av Olaf Tufte. En ordentlig fin fyr, bonde og olympisk mester fra Vestfold. Med mantraet «Det er alltid mulig å bli bedre» begynte Olaf å lage supermyke boxere til den hardt arbeidende mannen. Merket har kommet langt siden den tid, men mantraet står fortsatt like stødig. Det er grunnlaget for alt vi gjør, og driver oss fremover mot stadig nye mål.

 

De siste årene har Olaf Tufte jobbet med å utvikle en undertøyskolleksjon basert på bambusfiber. Hvorfor? Bambus er superabsorberende, naturlig antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig. Plaggene har allerede blitt brukt av verdens fremste idrettsutøvere, både i vinter- og sommeridretter. Nå er de endelig tilgjengelige for alle.

 

Olaf Tufte er en av Norges fremste konkurranseroere og setter høye krav til seg selv og de samme kvalitetskravene gjelder selvsagt for Tufte Wear. Plaggene er av ypperste kvalitet og har en passform som sitter behagelig uansett kroppsfasong. Vi tror bambusplaggene fra Tufte Wear blir favoritter i din undertøysskuff.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support