655057 655057

Tufte M Willow Pants Laurel Wreath M

Myk og komfortabel softshellbukse

Varenr: 266309
699,-Kampanjepris
1 499,-Ordinær pris
-+
2 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Tufte M Willow Pants er Tuftes softshellbukser til herre er myke og komfortable bukser spesielt laget for tur og andre aktiviteter utendørs. Det lette og ventilerende materialet er vind- og vannavstøtende og ekstremt komfortabelt å ha på, uansett om du klatrer helt til topps eller tar det litt rolig.

 

 • Justeringsglidelås og borrelåsflapp nederst på bena.
 • Knappelukking i livet og beltehemper.
 • Smal passform.
 • Ventilasjonsglidelås med mesh langs yttersiden av bena.
 • Lommer med glidelåslukking i sidene, en baklomme og en på låret

 

Buksen er utstyr med tre YKK glidelåslommer; to foran og en på høyre lår. En ventileringsglidelås på siden av hvert lår hjelper å justere temperaturen, mens en praktisk glidelås med kile nederst ved foten justerer åpningen slik at det er lettere å få buksen godt over skoene.

 

Borrelås nederst på foten forhindrer varmetap og holder buksebenet stramt og lukket om nødvendig. Materialet rundt knærne er sydd for å være så fleksibelt som mulig når du beveger deg. I livet finner du beltestropper i tillegg til borrelåsstramming, så buksen skal sitte stødig på kroppen.

 

Buksene har en vannavstøtende finish, en C0 WR-finish som betyr at den ikke inneholder fluorkarboner. Materialet buksen er laget av er dessuten bluesign© sertifisert. En digg turbukse som raskt blir din nye favoritt!  Plagget er laget med bluesign® sertifisert nylon og resirkulert polyester for å lage praktiske og bærekraftige utendørsplagg, så vennlige mot naturen som mulig.

 

Materialer

 • Hovedstoff: 88 % nylon og 12 % elastan, bluesign® sertifisert
 • Mesh: 93 % resirkulert polyester og 7 % elastan
 • Materialvekt: 182 gsm

 

Vaskeanvisning

 1. Maskinvask ved 40?
 2. Ikke bruk blekemidler eller tøymykner
 3. Anbefales å tørkes uten bruk av tørketrommel
 4. Strykes på lave temperaturer (under 110 grader, 1 merke på strykejernet)
 5. Tenk på miljøet – ikke vask for ofte

 

Om Tufte Wear

De siste årene har Olaf Tufte jobbet med å utvikle en undertøyskolleksjon basert på bambusfiber. Hvorfor? Bambus er superabsorberende, naturlig antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig. Plaggene har allerede blitt brukt av verdens fremste idrettsutøvere, både i vinter- og sommeridretter. Nå er de endelig tilgjengelige for alle.

 

Olaf Tufte er en av Norges fremste konkurranseroere og setter høye krav til seg selv og de samme kvalitetskravene gjelder selvsagt for Tufte Wear. Plaggene er av ypperste kvalitet og har en passform som sitter behagelig uansett kroppsfasong. Vi tror bambusplaggene fra Tufte Wear blir favoritter i din undertøysskuff.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support