409969 409969

Tufte Bambull Crew Neck - Switch S

Rundhals, herre, Sky Captain

Varenr: 238416
799,-
-+
3 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Tufte Bambull® Switch ullundertøy til herre er et reversibelt baselayer-plagg med en to-lags konstruksjon. Bambusviskose på den ene siden sørger for utrolig kløfri mykhet inntil huden, og superfin merinoull på den andre siden gir deg god varme. Vreng plagget etter behov, og opplev den doble komforten! To i en der altså!

Tuftes Bambull® Switch-plagg er perfekte til alle typer utendørsaktiviteter; gåturer, skiturer, sykkelturer eller annet. Denne langermede genseren passer utmerket under en varmere genser eller en vindtett jakke, eller enkelt og greit sammen med et par jeans på en vanlig men kjølig dag.
Plagget er kategorisert som varmere enn klassiske Tufte Bambull®, dette er på grunn av muligheten til å vende plagget og få merinoull inntil hud som vil gi enda høyere grad av varme. Har du svært sensitiv hud kan ullsiden av plagget klø. Bamull® Switch er derfor ikke garantert kløfritt. Denne garantien gjelder kun klassisk versjon av Bambull®.
Å merke plaggene med innhold og vaskeanvisning er lovpålagt, så det er sydd på vaskelapp i nakken. For å få av lappen kan du klippe forsiktig med en liten saks eller bruke en sprettekniv. Lappen er sydd på med en egen søm slik at den skal kunne fjernes uten at genseren går i stykker.

Alle Bambull®-plagg er Oeko-tex® 100 sertifisert, så du kan være trygg på at klærne er trygge å bruke.

 

MATERIALE OG VEDLIKEHOLD


 • Materiale: 47 % merinoull, 41 % bambusviskose, 12 % nylon og elastan
 • Vedlikeholdsråd: Maskinvask ullprogram 30°C, ikke tørk i tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer
 • Tenk på miljøet – ikke vask for ofte
 •  

   

  PRODUKTDETALJER


 • Detalj: Rund hals, raglan ermer, lange ermer, to-lags ullundertøy
 • Mønster: Blå med detaljer i mørk blå, melert, deler av plagget har mønstret print
 • Vekt: 240 gsm

   

 •  

   

  Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Tilbehør
  Alternativer
  Andre kjøpte også
  Support