621359

Tasmanian Devil LiveSkin Largemouth Bass

13,5g

Varenr: 257889
90,-
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Tasmanian Devil Live Skinn er videreutviklingen av den verdenskjente originale Tasmanian Devil som er utviklet på Tasmania av ivrige sportsfiskere med god tilgang på både elver, innsjøer og hav.

 

  • Effektiv fiskelsuk
  • Meget lokkende gange
  • Imiterer skadet fisk
  • Mange fargevariasjoner

 

Sportsfiskere som jakter etter både sjøørret, ørret og laks i ferskvann har lenge hatt en fascinasjon for Tasmanian Devil-slukene på grunn av formen, fargene og de uberegnelige bevegelsene som disse slukene har. Dette har gjort dem til en fast favoritt blant både australske, amerikanske og selvsagt europeiske sportsfiskere i godt over førti år. En ting som imidlertid alltid har manglet med Tasmanian Devil er deres evne til å imitere den sanne fargen til en levende agnfisk. Det endrer seg nå.

 

De nye Tasmanian Devil Live Skin er de første noensinne i serien som har realistisk levende agnfiskskinn. Fargemønsteret er tatt fra et høyoppløselig bilde av en ekte fisk og deretter kopiert over på high-end film, som deretter implementeres i slukene. Dette gir Tasmanian Devil Live Skin et utrolig realistisk og naturtro utseende, som sjøørret og ørret vil finne uimotståelig.

 

Tassie-djevler er et utmerkede sluker for ørreter, enten du kaster fra land, fra båt eller driver med dorge og trollingfiske. De kan fiskes effektivt i forskjellige hastigheter og dybder for å passe forholdene, noe som gjør dem til en av de mest effektive ørretlokkene på det markedet. Hvis du ønsker å legge til litt ekstra spenning til sportsfisket ditt, sørg for å prøve en Tasmanian Devil Live Skin sluk.

 

Utviklingen har i årenes løp også involvert samarbeid med den Australske Maritime Høyskolen. Der er det eksperter på vanndynamikk som har hjulpet til for å oppnå både lengre kast, muligheter på flere dybder og ekstra lokkende gange. Perfekt til trollingfiske, kast fra land, fiske fra båt og langs elvebredden.

 

Sluken er ideell til sjøørret (13,5gr), samt de fleste andre fiskearter som spiser andre fisker. Tasmanian Devil er blitt enormt populær blant sportsfiskere og derfor består vårt sortiment nå av en stor mengde ulike varianter med variasjoner av farger og vekter.

 

Tasmanian Devil er meget supereffektiv til trollingfiske og perfekt til dorgefiske fra robåt og kano, i tillegg til å være supereffektiv på sjøørreten i fjordene og laksen i elvene. Kan også brukes til jigging i både salt- og ferskvann.

 

Den verdenskjente Tasmanian Devil er veldig populær til fiske etter ørret, sjøørret og laks. Men alle fisker som spiser andre fisker lokkes raskt til hugg når Tasmanian Devil svømmer i vannet.

 

Hvilket fiske passer vektene til?

  • 13,5g er den mest populære størrelsen til vanlig fiske og til trollingfiske.Perfekt for sjøørreten.

 

Tasmanian Devil er egentlig en gjennomløpssluk som kommer levert med metallvaier og treblekrok ferdig montert. Men om ønskelig kan denne klippes bort og du kan bruke nylonsene gjennom til en singel eller treblekrok. Husk da bare på å bruke en perle i enden av senen, før kroken. Da kan sjøørreten sprelle så mye den vil uten å kunne bruke sluken som brekkstang for å komme av kroken.

 

Historien om Tasmanian Devil

I 1934 grunnla Eddie Wigston en butikk i byen New Norfolk som ligger ved Derwent River (et populært ørretfiskedistrikt) 35 kilometer oppstrøms fra Hobart, hovedstaden i Tasmania.

 

Som en ivrig skytter og fisker, drev han virksomheten kjent som E.L. Wigston der han solgte radioer, skytevåpen og fiskeutstyr frem til sønnene hans ble gamle nok og kunne delta i firmaet.

 

Wigston-familien er ivrige sportsfiskere og i løpet av 1960-årene ble det brukt mye tid på å eksperimentere med hjemmelagde fiskesluk. Over et hyggelig glass øl på den lokale klubben en fredagskveld, på slutten av 70-tallet, ble konseptet om masseproduksjon av sluker diskutert inngående av Eddie, Ian og Garth.

 

Sluken

Sluken skulle bestå av en hul vektet torpedoformet sentral kjerne omgitt av plast som inkluderte buede vinger ut på hver side. En wireløkke med påmontert krok skulle monteres gjennom kjernen. Ulike mønstre, farger og design skulle males utvendig på sluken.

 

Det viktige navnet Tasmanien Devil

Et navn på sluken var viktig, og til slutt falt valget på "Tasmanian Devil". Dette er tatt fra det aggressive  tasmanske pungdyret. "Tassie Devil" som den er mer kjærlig kjent som, ble født.

 

Mot slutten av 1979 startet endelig produksjonen. De tidlige versjonene av sluken ble veldig raskt snappet opp av ivrige sportsfiskerne da etterspørselen begynte å overstige produksjonskapasiteten. Fra en ydmyk begynnelse som et håndlaget produkt, ble det kjøpt inn passende utstyr og teknologi for oppgaven med økt maskinell produksjon. Eddie selv fortsatte i rollen som Chief Lure Tester helt til han gikk bort i 1990.

 

Tasmanian Devil har under årenes løp også fått hjelp av den Australske Maritine Høyskolen for å forbedre vanndynamikken for å oppnå lengere kast, bedre fiske på flere dybder og for å fremme en ekstra lokkende gange når man sveiver inn.

 

Verdens markedet for Tasmanian Devil

Første skritt til å begynne eksport fra Tasmania ble startet ved lansering på New Zealand i 1984. Ettersom ørretfiske er en verdensomspennende sport og for mange en livsstil, begynte ryktet å spre seg til sportsfiskere i mange land, ikke bare til New Zealand og Australia som lå nærmest. Etterspørselen økte med Tasmanian Devil som nå er tilgjengelig i nærmere 40 land.

 

Tasmanian Devil som ble introdusert i 1979 er nå fortsatt tilgjengelig i den mest populære vekten som er på 13,5 gram. Tre andre modeller er utviklet med 7, 26 og nå 20 grams versjoner lagt til utvalget. Det totale antall fargekombinasjoner har til sammen vært over 100 fargealternativer for å imøtekomme alle mulige forhold. Dette antallet varierer ofte fra land til land etter hvilke typer fiske og  hvordan type vann det fiskes i.

 

Tasmanian Devil produseres også en 45g saltvannsluk av metall, Salty Devil som foreløpig finnes i et begrenset antall farger.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support