393063 393063 393063 393063 393063 393063

Tasmanian Devil Ferskvann Sluksett

4-pack med de beste Tasmanian Devil

Varenr: 232799
169,-Kampanjepris
249,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
 • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

I sluksettet Tasmanian Devil Ferskvann så har vi tatt de mest solgte slukene i 7g for innlandsfiske i ferskvann og samlet dem i samme sluksett. Så om du skal på fjellet å fiske i et mindre vann og elver skal denne pakken kunne hjelpe deg med fangsten.

 

 • Effektiv fiskelsuk
 • Meget lokkende gange
 • Imiterer skadet fisk
 • Fire fargevariasjoner
 • 4 x 7g i samme pakke

 

Slukpakken er en 4-pack som inneholder de bestselgende slukene på 7 gram til innenlandsfiske i ferskvann basert på sportsfiskeres tilbakemeldinger.

 

Egenskapene til ulike fargene i pakken

 • 13 Predator 7g – Universell favoritt for både brunørret, regnbueørret og er en skikkelig «killer» etter sjøørreten i saltvannet også.
 • 51 Xmas Tree 7g – En god allrounder over hele verden. New Zealands mest populære sluk i høytidsfarger som kommer til å sikre alle julenisser en storørret i god tid før jul.
 • 450 Spotted Rainbow 7g – Et originalt regnbuemønster nå i en perlefinish. Utmerket på både ørret, sjøørret og laks.
 • S12 Sunburst 7g – Flerfarget glitterfinish med gule vinger. Viden kjent og kjempepopulær på norsk laks.

 

Tasmanian Devil er den verdenskjente originalen som er utviklet på Tasmania av ivrige sportsfiskere med god tilgang på både elver, innsjøer og hav. Utviklingen har i årenes løp også involvert samarbeid med den Australske Maritime Høyskolen. Der er det eksperter på vanndynamikk som har hjulpet til for å oppnå både lengre kast, muligheter på flere dybder og ekstra lokkende gange. Perfekt til trollingfiske, kast fra land, fiske fra båt og langs elvebredden.

 

Slukene er ideell til ørret (7g), sjøørret (13,5g), laks (20g), samt de fleste andre fiskearter som spiser andre fisker. Tasmanian Devil er blitt enormt populær blant sportsfiskere og derfor består vårt sortiment nå av en stor mengde ulike varianter med variasjoner av farger og vekter.

 

Tasmanian Devil er meget supereffektiv til trollingfiske og perfekt til dorgefiske fra robåt og kano, i tillegg til å være supereffektiv på sjøørreten i fjordene og laksen i elvene.

 

Den verdenskjente Tasmanian Devil er veldig populær til fiske etter ørret, sjøørret og laks. Men alle fisker som spiser andre fisker lokkes raskt til hugg når Tasmanian Devil svømmer i vannet.

 

Hvilket fiske passer vektene til?

 • 7g versjonen er perfekt for haspelfiske eller trolling i grunt og klart vann, spesielt når ingen ting annet fungerer i å lokke fiskene til hugg.
 • 13,5g er den mest populære størrelsen til vanlig fiske og til trollingfiske.Perfekt for sjøørreten. Også ved lange kast fra strand og svaberg.
 • 20 er ofte brukt til stor laks i elvene eller til trolling der man fører sluken ned i vannmassene.¨Men også til predatorfiske etter gjedde

 

Historien om Tasmanian Devil

I 1934 grunnla Eddie Wigston en butikk i byen New Norfolk som ligger ved Derwent River (et populært ørretfiskedistrikt) 35 kilometer oppstrøms fra Hobart, hovedstaden i Tasmania.

 

Som en ivrig skytter og fisker, drev han virksomheten kjent som E.L. Wigston der han solgte radioer, skytevåpen og fiskeutstyr frem til sønnene hans ble gamle nok og kunne delta i firmaet.

 

Wigston-familien er ivrige sportsfiskere og i løpet av 1960-årene ble det brukt mye tid på å eksperimentere med hjemmelagde fiskesluk. Over et hyggelig glass øl på den lokale klubben en fredagskveld, på slutten av 70-tallet, ble konseptet om masseproduksjon av sluker diskutert inngående av Eddie, Ian og Garth.

 

Sluken

Sluken skulle bestå av en hul vektet torpedoformet sentral kjerne omgitt av plast som inkluderte buede vinger ut på hver side. En wireløkke med påmontert krok skulle monteres gjennom kjernen. Ulike mønstre, farger og design skulle males utvendig på sluken.

 

Det viktige navnet Tasmanien Devil

Et navn på sluken var viktig, og til slutt falt valget på "Tasmanian Devil". Dette er tatt fra det aggressive  tasmanske pungdyret. "Tassie Devil" som den er mer kjærlig kjent som, ble født.

 

Mot slutten av 1979 startet endelig produksjonen. De tidlige versjonene av sluken ble veldig raskt snappet opp av ivrige sportsfiskerne da etterspørselen begynte å overstige produksjonskapasiteten. Fra en ydmyk begynnelse som et håndlaget produkt, ble det kjøpt inn passende utstyr og teknologi for oppgaven med økt maskinell produksjon. Eddie selv fortsatte i rollen som Chief Lure Tester helt til han gikk bort i 1990.

 

Tasmanian Devil har under årenes løp også fått hjelp av den Australske Maritine Høyskolen for å forbedre vanndynamikken for å oppnå lengere kast, bedre fiske på flere dybder og for å fremme en ekstra lokkende gange når man sveiver inn.

 

Verdens markedet for Tasmanian Devil

Første skritt til å begynne eksport fra Tasmania ble startet ved lansering på New Zealand i 1984. Ettersom ørretfiske er en verdensomspennende sport og for mange en livsstil, begynte ryktet å spre seg til sportsfiskere i mange land, ikke bare til New Zealand og Australia som lå nærmest. Etterspørselen økte med Tasmanian Devil som nå er tilgjengelig i nærmere 40 land.

 

Tasmanian Devil som ble introdusert i 1979 er nå fortsatt tilgjengelig i den mest populære vekten som er på 13,5 gram. Tre andre modeller er utviklet med 7, 26 og nå 20 grams versjoner lagt til utvalget. Det totale antall fargekombinasjoner har til sammen vært over 100 fargealternativer for å imøtekomme alle mulige forhold. Dette antallet varierer ofte fra land til land etter hvilke typer fiske og  hvordan type vann det fiskes i.

 

Tasmanian Devil produseres også en 45g saltvannsluk av metall, Salty Devil som foreløpig finnes i et begrenset antall farger.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support