403724 403724 403724

Swedteam Ridge Dry M Gloves 2XL

Lett foret hanske i Desolve Veil

Varenr: 236340
889,-
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Swedteam Ridge Dry M Gloves er lette og fôrede hanske med HIPORA®-membran for å holde tett mot vann og vind.

 

  • HIPORA®-membran
  • Innerfôr i ull
  • Neoprenstramming
  • Borrelåsjustering
  • Utmerket grep

 

Ridge Dry er en tynn hanske med smarte funksjoner, som fingrer med ”smart touch” for telefonbruk. Passer til all jakt der du trenger godt grep og god følelse. Ullfôr for ekstra varme. Finnes i to ulike versjoner, DESOLVE® Veil og DESOLVE® Fire.

 

Teknologi

Hipora® - Et vind- og vanntett materiale med en god pusteevne. Brukes primært som varmende isolering i hansker og vanter.

 

Desolve® Veil - Unikt kamuflasjemønster utformet med dyrenes syn i fokus. Med høy kontrast og farger som gjenfinnes i omgivelsene blir kroppsformen din vanskelig å skille ut.

 

Desolve® Fire - Unikt kamuflasjemønster med høy synlighet som gjør deg usynlig for dyret, men godt synlig for andre mennesker. Med høy kontrast i mønsteret og en farge som dyret har vanskelig for å se, blir du vanskelig å oppdage.

 

Stoff, farger og størrelser

Membran: 100 % polyuretan

Overside: 100 % polyester

Innside: 100 % polyuretan

Fòr: 50 % ull / 50 % nylon

Farger: 410 Desolve Veil, 402 Forest Green og 560 Desolve Fire

Vekt:100 gram

Størrelser: M-2XL

 

 

Om DESOLVE® kamuflasje

Som jeger er man stadig på jakt etter den aller beste kamuflasjen for å bli usynlig for dyret. Synet hos et dyr er på mange måter forskjellig fra menneskets syn. Likevel er det hva vi mennesker ser som lenge har fått dominere kamuflasjeutvalget - frem til nå.

 

Som eksklusiv aktør på det europeiske markedet tilbyr vi det verdensrevolusjonerende kamuflasjemønsteret DESOLVE® Camouflage. Fra og med 2018 finnes mønsteret i både dame- og herrekolleksjonen. Dette er fremtiden for kamuflasjemønster.

 

Revolusjonerende kamuflasje for en bedre jaktopplevelse
Synet hos et dyr skiller seg på mange måter fra synet hos oss mennesker. Fremdeles er det det som vi mennesker ser som i lang tid har fått dominere kamuflasjetilbudet på jaktmarkedet – frem til nå.

 

Tradisjonelt eksisterer det en tanke om at så lenge vi kan kamuflere oss mot andre mennesker, så er vi også usynlige for dyrene. DESOLVE® Deception Camouflage presenterer nå bevis for at det ikke stemmer, og har utviklet en helt unik kamuflasje utformet med dyrenes syn i fokus. Mønsteret har gjort suksess i Australia og New Zealand og gjør nå sin entré på det europeiske markedet. I år finner du DESOLVE® kun hos oss på Swedteam.

 

Revolusjonerende pikselmønstre som bryter opp kroppsformen din
Å kamuflere seg handler om så mye mer enn å etterligne mønstre og farger i omgivelsene. Problemet med mange eksisterende kamuflasjer er at de har en altfor lav kontrast. På lang avstand smelter da mønsteret sammen til én eneste farge og du blir synlig for dyret.

 

Med DESOLVE® har man i stedet latt seg inspirere av hvordan dyrene selv kamuflerer seg mot hverandre, slik som for eksempel tigre og leoparder. Fargene ligner på fargene i omgivelsene, men istedenfor å ha kvister og løv på kroppen slik som menneskers kamuflasje ofte er utformet, har disse dyrene mønster i svart som danner en sterk kontrast mot pelsens grunnfarge. Ved hjelp av disse mønstrene brytes kroppsformer opp og disse jaktdyrene kan ubemerket ta seg frem til byttet.

 

På samme måte fungerer DESOLVE®. Fargene i mønstrene matcher det området du jakter i, men i tillegg er mønsterets fremste funksjon å bryte opp din menneskelige form. Ved hjelp av et unikt pikselmønster der små og store piksler blander seg dannes en høy kontrast som gjør deg usynlig på alle avstander.

 

Dyrenes syn sammenlignet med menneskets
Til tross for at vi jegere bruker en stor del av tiden på å bli usynlige for dyrene er det nok ganske få som egentlig er fortrolig med hvordan dyrenes syn fungerer. Hos hjortedyr, den typen av dyr som det jaktes mest på i Sverige og Norge, er synet noe mer uskarpt enn hos oss mennesker. De ser til en overveiende del omgivelsene sine i 2D, som en platt masse av farger. Ved hjelp av høye kontraster og pikselmønstre der små og store piksler blander seg, smelter du inn i denne fargemassen og unngår å få kroppsformen din avslørt.

 

Dyr har dessuten et annet fargesyn enn det vi mennesker har og kan ikke se røde toner. Det er også grunnen til at neonkamuflasje er en god løsning når vi mennesker ønsker å se hverandre, men fremdeles ønsker å være usynlige for dyrene.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support