137585

Stroft Red isfiskesene 0,16mm

50m

Varenr: 155567
59,-
-+
20+ stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Stroft Red isfiskesene
50 meter
 
Lav friksjon = lange kast.
Sena går gjennom en unik herdning med Teflon, som gir meget lav friksjon, lange kast og kastekvaliteter gjennom hele senas levetid.
 • Silikon -Teflonherdning = Knute sterk.
  Ved herding med silikon-Teflon tilsetningsstoffer får man en forsegling av senas overflate. Dette gir en svært positiv innvirkning på linens egenskaper i våt tilstand.
 • Slitesterk = Mindre snørebrudd.
  Gjennom herdingens tetting og forseglingen av overflaten, blir sena ekstremt motstandsdyktig mot ytre påvirkninger som for eksempel slitasje og sollys.
 • Saltvann-aldringsbestandig.
  Den unike herding (varmebehandling) med tilsetninger av silikon-Teflon gjør Stroft meget aldringsbestandig og gir liten påvirkning selv etter lang tids bruk i saltvann.
 • Myk og smidig sene. Kulde motstandsdyktig til -45 ° C.
 • Lysebrun transparent med en brytningsindeks svært nær vannet. Under vannet nesten usynlig, over vannet er sena godt synlig.
 
STROFT har mer enn 30 års erfaring med å lage høykvalitetsliner til sportsfiske. Selv om produktet har hatt det samme navnet hele veien, har det vært modifisert og forbedret mange ganger. STROFT GTM har vært gjenstand for 37 modifiseringer gjennom tidene for å opprettholde et produkt som er markedsledende på kvalitet og egenskaper. Produksjon av denne type liner er selvsagt ingen enkel prosess og krever høy kompetanse og gode råvarer.
 
Prosessen starter på spinneriet hvor råmaterialet smeltes sammen til det som kalles en co-polymer line. I denne prosessen er linen allerede tilsatt komponenter som gir beskyttelse mot UV stråling eller partikler som gir ønsket farge til det endelige produktet. Dette første steget i en lang rekke prosesser er selvsagt viktig at blir gjort riktig slik at utgangspunktet for videre behandling er best mulig. Co-polymer linen blir deretter varmet opp til 245 grader for deretter, i flytende tilstand, bli presset gjennom former. Tempererte vannbad kjøler deretter det som nå kalles en rå-line ned til normal temperatur. Rå-linen går deretter gjennom flere bad som har til hensikt å fjerne uønskete elementer samt forberede materialet på den belastende strekkprosessen som følger.
 
Selve strekkprosessen skjer ved varierende temperaturer og når denne er ferdig kan rå-linen ha blitt opptil seks ganger lengre enn den var i utgangspunktet. Linen går så igjennom diverse varmebehandlinger som blant annet har til hensikt å øke knutestyrke og mykhet. Denne behandlingen gir også et sluttprodukt med lavere minne. Til slutt går lina gjennom en overflatebehandling for å gjøre overflaten hardere og jevnere slik at friksjonen blir mindre. Dette har mye å si for hvordan senen forlater spolen på snella og friksjonen i stang ringene. Det er først nå STROFT linene har fått alle sine egenskaper og kan kalles STROFT!
 
Produktnavn Tykkelse Bruddstyrke Lengde
Stroft Red  0,13mm 1,8kg 50m
Stroft Red  0,14mm 2,1kg 50m
Stroft Red 0,16mm 2,9kg 50m
Stroft Red  0,18mm 3,4kg 50m
Stroft Red  0,20mm 4,0kg 50m
Stroft Red  0,22mm 4,9kg 50m
Stroft Red  0,25mm 6,0kg 50m
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Stroft Red isfiskesene 50m
Velg
59,-
100+
Arctic Ice Wolfram Caviar Mormyska
Velg
Fra 65,-
100+
VMC Tungsten Fly Jig 2pk
Velg
89,-
1
Søvik Dividalsblinken
Velg
Fra 79,-
20+
Sufix Ice Magic 50m
Velg
84,-
20+
Lidmans Lys Draken Røyeblink
Velg
51%
Fra 49,-
99,-
20+
Finlandia Is øse 110mm plast Plast
Kjøp
26%
29,-
39,-
20+
Support