118771
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Stroft har mer enn 30 års erfaring med å lage høykvalitetsliner til sportsfiske. Selv om produktet har hatt det samme navnet hele veien, har det vært modifisert og forbedret mange ganger. Stroft GTM har vært gjenstand for 37 modifiseringer gjennom tidene for å opprettholde et produkt som er markedsledende på kvalitet og egenskaper.
 
Produksjon av denne type liner er selvsagt ingen enkel prosess og krever høy kompetanse og gode råvarer. Prosessen starter på spinneriet hvor råmaterialet smeltes sammen til det som kalles en co-polymer line. I denne prosessen er linen allerede tilsatt komponenter som gir beskyttelse mot UV-stråling eller partikler som gir ønsket farge til det endelige produktet. Dette første steget i en lang rekke prosesser er selvsagt viktig at blir gjort riktig slik at utgangspunktet for videre behandling er best mulig. Co-polymer linen blir deretter varmet opp til 245 grader for deretter, i flytende tilstand, bli presset gjennom former. Tempererte vannbad kjøler deretter det som nå kalles en rå-line ned til normal temperatur. Rå-linen går deretter gjennom flere bad som har til hensikt å fjerne uønskete elementer samt forberede materialet på den belastende strekkprosessen som følger.
 
Selve strekkprosessen skjer ved varierende temperaturer og når denne er ferdig kan rå-linen ha blitt opptil seks ganger lengre enn den var i utgangspunktet. Linen går så igjennom diverse varmebehandlinger som blant annet har til hensikt å øke knutestyrke og mykhet. Denne behandlingen gir også et sluttprodukt med lavere minne. Til slutt går lina gjennom en overflatebehandling for å gjøre overflaten hardere og jevnere slik at friksjonen blir mindre. Dette har mye å si for hvordan senen forlater spolen på snella og friksjonen i stang ringene. Det er først nå Stroft-linene har fått alle sine egenskaper og kan kalles Stroft!
 
Spesifikasjoner:
- Lav friksjon = lange kast. Sena går gjennom en unik herdning med Teflon, som gir meget lav friksjon, lange kast og kastekvaliteter gjennom hele senas levetid.
- Silikon -Teflonherdning = Knute sterk. Ved herding med silikon-Teflon tilsetningsstoffer får man en forsegling av senas overflate. Dette gir en svært positiv innvirkning på linens egenskaper i våt tilstand.
- Slitesterk = Mindre snørebrudd. Gjennom herdingens tetting og forseglingen av overflaten, blir sena ekstremt motstandsdyktig mot ytre påvirkninger som for eksempel slitasje og sollys.
- Saltvann-aldringsbestandig. Den unike herding (varmebehandling) med tilsetninger av silikon-Teflon gjør Stroft meget aldringsbestandig og gir liten påvirkning selv etter lang tids bruk i saltvann.
- Myk og smidig sene. Kulde motstandsdyktig til -42 ° C.
- Blå-Grå transparent med en brytningsindeks svært nær vannet. Under vannet nesten usynlig, over vannet er sena godt synlig.
 
Bruddstyrke:
Stroft GTM  0,14mm. - 2,2kg.
Stroft GTM  0,16mm. - 3,0kg.
Stroft GTM  0,18mm. - 3,6kg.
Stroft GTM  0,20mm. - 4,2kg.
Stroft GTM  0,22mm. - 5,1kg.  
Stroft GTM  0,25mm. - 6,4kg.  
Stroft GTM  0,28mm. - 7,3kg.  
Stroft GTM  0,30mm. - 8,0kg. 
Stroft GTM  0,35mm. - 10,5kg.
Stroft GTM  0,40mm. - 14,0kg.
Stroft GTM  0,45mm. - 17,4kg.
Stroft GTM  0,50mm. - 21,0kg.
Stroft GTM  0,60mm. - 26,0kg.
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support