632829

Strike Pro Big Bandit Classic Sucker

Slow Sink 19,5cm 98g

Varenr: 260754
169,-Kampanjepris
279,-Ordinær pris
-+
10 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Strike Pro Big Bandit Slow Sink er et av de beste og enkleste jerkbait glideagnene på markedet i dag. Sakte synkende og utmerket side-til-side bevegelser.

 

Strike Pro Big Bandit Slow Sink er en høyt verdsatt jerkbait blant sportsfiskere. Med sitt realistiske utseende og bevegelse, kan denne jerkbaiten lure selv de mest skeptiske gjeddene til å bite. Big Bandit Slow Sink er konstruert med en tung kropp som gjør at den synker sakte og gir en naturlig bevegelse i vannet.

 

Dette gjør at du kan presentere agnet på en realistisk måte og tiltrekke fiskenes oppmerksomhet. Jerkbaiten er utstyrt med et kraftig kroksett som sikrer at fisken holder seg på kroken. Den er også utstyrt med realistiske 3D-øyne og en naturtro farge som gjør at den skiller seg ut fra andre jerkbaits på markedet.

 

Big Bandit Slow Sink kommer i en rekke størrelser og farger, slik at du kan velge den som passer best til fiskeforholdene og fisken du jakter på. Uansett om du er en erfaren sportsfisker eller en nybegynner, vil Strike Pro Big Bandit Slow Sink være et flott tillegg til ditt fiskeutstyr og hjelpe deg med å få fisk på kroken.

 

  • Svømmedybde: 1-3 meter
  • Synk eller flyt: Synkende
  • Lengde: 19,6 cm
  • Vekt: 98 gram

 

Historien til Strike Pro Jerckbait

 

På 1980- og 1990-tallet var nordisk gjeddefiske dominert av vanlige crankbaits sammen med klassiske sluk og pilker. Tidlig på 2000-tallet fikk stadig flere gjeddefiskere øynene opp for jerkbait-fiske. Men det var ikke før CWC (Catch with Care) introduserte Buster Jerk og slapp filmen «Pike Fever» da interessen for denne spektakulære fisketeknikken eksploderte fullstendig!

 

I dag er Buster Jerks kanskje av de beste og velkjente jerkbaits som er tilgjengelige, som gjeddefiskere stoler på i hele Europa. Du kan ikke gå galt med en Buster Jerk, den er en legendarisk gjeddefangstmaskin med en betydelig fangsterekord - for eksempel i Sverige har den fanget de fleste gjedder over 10 og 15 kg i løpet av de siste 7 årene. Buster Jerk jekbaits er designet av CWC og produsert av Strike Pro. Strike Pro har produsert sluk av høy kvalitet siden 1973. Hver eneste Strike Pro sluk er grundig testet for å sikre at hvert sluk har riktig balanse.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support