434554
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Strike Pro Piglet Shad, en jigg kopiert fra den kjente pig shad som igjen kommer fra den originale strike pro pig. Et predatorbait som har levert personlige rekorder i årevis og et av de sikreste kortene du kan ha i fiskeskrinet ditt på jakt etter drømmefisken.

  • 8,5cm, 4g - 8pk
  • 10cm, 7g - 6pk

 

Piglet Shad er ett tilskudd til The Pig familien. Denne 10cm lange gummijiggen er først og fremst designet for for jiggfiske etter abbor men er langt i fra en "vanlig" gummijigg. Den har mange fremtredende og enestående egenskaper som gjør den spesiell. Piglet Shad er støpt i gummi av ulike densiteter hvor nedre halvdelen er saltimpregnert. Salt synker raskere, noe som gjør at Piglet Shad synker med buken først og får en mer stabil gange i vannet. Bakre del av Piglet Shad gir jiggen en lett "bellyflash". Vil du ha en mer stabil, slengende gange uten bellyflash kan du trimme stjerten i over og underkant med en saks.

Piglet Shad er skåret i rygg og buk for enkel montering og mer effektiv kroking med offset-krok. Offset-krok i størrelse 3/0 passer utmerket.

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support