385113 385113

Søvik-Sluken 12g Kobber/Rød

Kjøp 8 sluker få en gratis slukboks

Varenr: 230166
79,-
-+
17 stk på nettlager
  • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Søvik Sluken er en av de aller tidligste sildeslukene som ble tatt i bruk i Norge. Den populære fasongen er blitt vanlig på mange slukmodeller i de senere år og det er ikke tilfeldig.

 

  • Lokkende gange
  • Tradisjonsrik
  • Bra kastelengde
  • Lett å lokke fisk til hugg

 

Denne utpregede fasongen kombinerer nemlig prima kasteegenskaper og lokkende gange på en førsteklasses måte. De gode allround egenskapene er også et sikkert kjennetegn på disse slukene. Søvik Sluken lokker nemlig fisk til hogg under alle forhold! Det er egentlig bare å velge den vekt og farge som passer deg, enten du skal på fjellet, i elva eller langs vår lange kyst. Dette er velfungerende og klassiske sluker i lekker design!

 

Søviksluken er en av de første slukene ble produsert på Søvik Gård, helt tilbake i 1934. Og denne sluken er fremdeles å finne på det norske markedet. Det er i dag Seeberg AS som har rettighetene og distribuerer denne sluken. Den unike fasongen og lokkende gangen er selvsagt den samme.

 

Designet er modernisert, men gamle og unike detaljer som innpreget fiskeskjell, øye og finne røper at det fremdeles er den umiskjennelige og originale Søvik Sluken man står med i hånden selv om fargesettingen har blitt friskere enn det som var vanlig for 75 år siden.

 

Søvik Sluken passer til alle former for sluk fiske og serien leveres derfor i hele 7 vekter fra 8 gram til 48 gram. Det finnes modeller som dekker ørret/lett ferskvannsfiske, sjø ørretfiske/lett kystfiske og laks/tungt kystfiske. Fargesettingen er spesiell som andre detaljer.

 

Ryggfargen går igjen i buk på motsatt side samt på øye og finne. Det finnes en egen serie som har to grunnfarger på metallet, f. eks. sølv front med kobber bakside. Totalt leveres sluken i flere vekter og fargevarianter.

 

Nesten 90 år etter at produksjonen startet, er kanskje hovedmotivasjonen for å fiske endret seg fra matauk til fritidssyssel og rekreasjon, men ønsket om å fange fisk er det samme enda. Søvik Sluken har fanget fisk over hele landet i snart 90 år og er et sikkert valg i fiskevesken den dag i dag.

 

Kommer i vekter på 12, 14, 20, 26, 32 og 40 gram

Kommer i fargene: Gull/rød, Kobber/rød, Sølv/blå og Sølv/sort.

Selges en og en farge og vekt. Velg riktig farge og vekt for hver sluk du øsnker å kjøpe.

 

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support