348946

Søvik Natural Bait 012 #11/0 1,2 /1,4mm

Tandem Rig

Varenr: 218148
149,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Natural Bait-serien fra Søvik består av et utvalg velprøvde kvalitetstakkel for agnfiske i sjøen.

I 2020 utvides sortimentet med tre nye superrigger, inkludert et par gamle kjenninger fra Fiskeskolen.

De nye riggene er Fireball, Tandem Rig og Clip-on Paternoster, og at dette er storfiskfangere hersker det ingen som helst tvil om.

Alle riggene er knytt på kraftig snøre og med kvalitetskomponenter, spesialtilpassetnorske forhold.

Nå trenger du ikke gjøre knytejobben selv. Den har vi nemlig gjort for deg. Alt du trenger å gjøre er å egne opp og få redskapen til bunns!

 

Her har norske havfiskere utviklet en serie med tackel med tanke på agnfiske i sjøen. Her finner du det meste for å fiske med agn til blant annet Skate, Lysing, Lange og Brosme. Men også arter på grunnere vann som Hvitting, Hyse og Torsk.

Slep som brukes i kombinasjon med havfiskebom eller glidebom. Spiss og solid krok med Waterlight og god selvlysende slange lokker til seg lange, brosme og er ypperlig til skatefiske.

011 - Fireball
Denne geniale agnfiskeriggen kombinerer søkke og kroker, og kan brukes både underdriftfiske, slowtrolling og ikke minst jigging.

Her trengs ikke noe ekstra søkkevekt, det er bare å egne opp med hel eller halv agnfisk, surre godt med elastisk surretråd og komme i gang med fiske.

Alle havets jegere faller for Fireballen, som er utstyr med både selvlysende gummislange og blinkende Waterlight, men særlig lysing og lange er svak for dette agnet når det fiskes oppover i vannlagene.
L. 170cm/Ø. 1,2mm/1,4mm Krok #11/O

012 - Tandem Rig
Dette er riggen for deg som er på jakt etter skikkelig storfisk.

De to kraftige krokene i #11/O er tilrettelagt for å rigge en hel agnfisk av adskillig størrelse, og riggen er ment fisket etter stilleliggende-eller drivende båt.

Riggen er knytt på kraftig snøre og utstyrt med slitesterke og lysende Lightsleeves, som både lokker fisk og beskytter snøret mot skarpe fisketenner.

Riggen er også utstyrt med en tynnere knekkfortom fra en swivel og ned til søkket.

På denne måten sliter en bare søkket dersom en setter seg skikkelig fast i bunnen. Et must for de som er på jakt etter havets store jegere.
L. 380cm/Ø. 1,2mm/1,4mm/0,70mm Krok #11/O

013 - Clip-on Paternoster
Her er havfiskeriggen som gir deg mange valg.
Hovedsnøret er utstyrt med to kraftige swvivler med 2,5 meters mellomrom, og med i pakken følger det fire forskjellige opphengere slik at du selv kan avgjøre hva du vil fiske med fra tur til tur.

Dette er et allround-paternoster som kan brukes til mange forskjellige arter, men opphengerne som følger med er beregnet på storfisk.
Fileter av sild, makrell eller sei funker ypperlig som agn til disse. Husk å bruke elastisk surretråd for å få agnet til å sitte bedre.

 
 
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support