403586

Søvik Røst Sølv/Grønn 300g

Hurtigsynkende storfisk pilk

Varenr: 236294
179,-
-+
13 stk på nettlager
  • 6Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Søvik Røst, hurtigsynkende storfiskfangere. Søvik Røst er en baktung allroundpilk som lokker de aller fleste fiskeslag til hugg. Noe av hemmeligheten ligger i refleks-finishen, som selv med små bevegelser skaper mye leven. Flott finish, gode kroker og solide splittringer gjør, dette til et sikkert kort i hurtigsynk-segmentet. Søvik Røst leveres i seks velprøvde fargekombinasjoner, og vektklassene 100, 200, 300, 400 og 500 gram. Røst er en favoritt til alle torskefisker, og da særlig på dypet eller i strømutsatt farvann.

 

Søvik er kjent for høy kvalitet siden produksjonen startet i 1934. Det har alltid vært en forutsetning at Søvik produktene er tilpasset norske forhold. Søvik pilk er intet unntak i så måte. Gode kroker og sterke splittringer i kombinasjon med et holdbart og fint design gjør det enkelt å anbefale disse produktene til vårt hjemlige fiske. De forskjellige seriene har ulike egenskaper som til sammen dekker det aller meste av det fisket vi bedriver i saltvann med pilk. 

 

Søvik Røst er en allroundpilk som lokker de fleste fiskeslag til hugg. Noe av hemmeligheten ligger i refleks-finishen som lokker fisken selv ved små bevegelser. Flott finish, gode kroker og splitt-ringer gjør dette til en sikker pilk å starte fiskedagen med.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support