640460

Sondergaard Creek

Linekurv med stangholder

Varenr: 262661
749,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Denne enestående linekurven har en rekke funksjoner designet for å forbedre fiskeopplevelsen din som aldri før.

 

Håndlaget i Danmark, representerer den det ypperste innen kvalitet og funksjonalitet. En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene ved denne linekurven er det justerbare beltet med velcrolukningssystem. Den innovative designen sikrer en trygg og tilpasset passform, slik at du enkelt kan montere kurven. Du trenger ikke lenger bekymre deg for at den faller lengre og lengre ned eller ustabilitet.

 

Med 12 dreneringshull strategisk plassert i hele linekurven kan du si farvel til vann som samler seg i kurven. Disse hullene sørger for effektiv drenering, slik at vannet kan renne. Denne linekurven har også 17 cm lange fleksible pigger. Disse piggene gir en ekstra dimensjon av beskyttelse for fangsten din ved å holde den trygt på plass inne i kurven.

 

En annen praktisk funksjon er den integrerte stangholderen. Denne holderen lar deg hvile stangen når du trenger en pause eller ønsker å nyte øyeblikket. Du trenger ikke å bekymre deg for å holde stangen konstant.

 

Uansett om du er en erfaren fisker eller nybegynner, vil denne linekurven fra Danmark være et pålitelig og uunnværlig verktøy på fisketurene dine. Med sin håndlagde kvalitet og smarte funksjoner vil den ta fiskeopplevelsen din til nye høyder.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support